FK Pardubice
A tým

V neděli potkáte na stadionu bývalé ligové hráče VCHZ Pardubice!

Když náš klub v létě 2020 slavil postup do 1. ligy, odkazoval se k historii a připomínal, že se pardubický fotbal vrací do ligy poprvé od roku 1969. Tehdy v ní bojovali hráči místního VCHZ a právě ty pozval současný účastník nejvyšší soutěže na utkání proti Českým Budějovicím.

V závěru týdne budeme bojovat na domácím trávníku proti Dynamu České Budějovice (neděle 7. 4. 2024, 15:00 – vstupenky zde) a pokud do CFIG Areny dorazíte, můžete být přítomní vzpomínkové akci. Před výkopem totiž na plochu přijdou bývalý hráči, kteří v dresu VCHZ Pardubice bojovali v sezóně 1968/69 v nejvyšší soutěži. Od těch chvil již uplynulo 55 let.

„Jsme nadšení z toho, že všech sedm oslovených s naším pozváním souhlasilo, dokonce bych se nebál říci, že byli potěšení,“ vysvětluje PR manažer FK Pardubice Radek Klier. „Bývalé hráče čeká společný oběd s vedením klubu, určitě dostanou prostor, aby si mohli v klidu popovídat a zavzpomínat. Utkání budou sledovat z komfortu naší VIP zóny.“

Před utkáním uvidíte všechny pozvané na hrací ploše, kde dostanou upomínkové dárky, a věříme, že se zaslouženě dočkají i potlesku zaplněných tribun. Potlesk bude pochopitelně patřit i těm členům týmu, kteří již nejsou mezi námi.

Účast na tomto setkání potvrdili František Bukač, Miroslav Jirousek, Vladimír Kára, Luboš Liška, Jan Mareš, Jaromír Možíš a Jan Šáral. Podrobnější představení pozvaných hostů proběhne v příštích dnech na klubovém webu.

Věříme, že pozvaní se na ploše našeho stadionu dočkají příjemného zážitku a že utkání proti Dynamu České Budějovice jim průběhem i výsledkem udělá radost.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek