FK Pardubice
A tým

Akce: Kup si vstupenku na Budějovice, na Karvinou půjdeš zdarma!

Máme pro vás zajímavou akci pro poslední dvě ligová utkání sezóny! Přijď tuto neděli na duel s Českými Budějovicemi a vstupenku na souboj s Karvinou, který proběhne o týden později, získáš zdarma! Na oba zmíněné duely nadstavbové části FORTUNA:LIGY jsou již vstupenky v prodeji.

Pardubický klub čekají do konce nadstavbové části ještě dvě domácí utkání. V sobotu jsme se mohli radovat z výhry nad Zlínem, ale ještě není dobojováno. V neděli 12. května hrajeme znovu doma proti českobudějovickému Dynamu, týden nato (19. května) hostíme v CFIG Areně soupeře z Karviné. A to je šance využít naši slevovou akci!

Akce je velmi jednoduchá a týká se všech sektorů s výjimkou VIP. Kdo si koupí vstupenku na souboj s Jihočechy, může si pořídit vstupenku na duel proti Karviné zdarma!

Jak slevu uplatnit: Po nákupu vstupenky na utkání s Českými Budějovicemi si na ní najdete identifikační číslo (ID). To zkopírujete při nákupu na utkání s Karvinou do políčka „Odemknout slevu“ (viz screen) a bude vám umožněn nákup zdarma.

ONLINE PRODEJ VSTUPENEK NA OBĚ UTKÁNÍ ZDE

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek