FK Pardubice
A tým

Dubnové termíny Stadion tour!

Nestihl sis v rámci naší Stadion tour ještě projít CFIG Arenu? Nemusíš litovat! Také ve čtvrtém měsíci tohoto roku se mohou fanoušci těšit na další příležitost nahlédnout do nejrůznějších zákoutí pardubického stadionu. V příštím měsíci – duben 2024 - budou mít fanoušci možnost rezervovat si své místo na Stadion tour hned ve dvou různých termínech.

V rámci Stadion tour mají fanoušci exkluzivní příležitost nahlédnout do nejrůznějších zákoutí pardubického stadionu. Mohou si například projít zrekonstruovanou Západní tribunu CFIG Areny, a nahlédnout tak třeba do hráčských kabin, VIP prostor či do PRESS centra stadionu, na kterém hraje FK Pardubice své domácí ligové zápasy.

Aktuálně jsou vypsané dva nové termíny pro jednotlivce, kteří mají zájem, projít si společně s průvodcem místa, která jsou v běžném provozu zavřená!

FK Pardubice však nenabízí pouze prohlídky stadionu pro jednotlivce! Nabízí také prohlídky například pro školy, mládežnické sportovní kluby, můžeš si ale také objednat speciální Stadion tour jako narozeninový dárek – VEŠKERÉ INFORMACE NAJDEŠ ZDE!

Základní vstupné Stadion tour pro jednotlivce je 150 Kč, zlevněné 100 Kč (děti do 15let, senioři nad 70let, ZTTP, držitelé permanentní vstupenky). Pokud jsi majitelem klubové eFkarty, můžeš se na Stadion tour přihlásit dokonce zcela ZDARMA!

Prohlídka pardubického fotbalového stadionu trvá i s výkladem průvodce zhruba 90 minut. Pokud tě tedy zajímá, jak vypadají nejrůznější zákoutí CFIG Areny, nebo si chceš v krátkosti poslechnout historii fotbalu v Pardubicích, neváhej si rezervovat své místo.

  • TERMÍNY STADION TOUR NA MĚSÍC DUBEN:

Čtvrtek | 18. 4. 2024 | 17:00 hodin REZERVACE TERMÍNU ZDE

Čtvrtek | 25. 4. 2024 | 17:00 hodin REZERVACE TERMÍNU ZDE

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek