FK Pardubice
U-6

Proběhl nábor nových fotbalových talentů!

Ve čtvrtek na hlavním hřišti na Vinici uskutečnil klub FK Pardubice nábor mladých fotbalových nadějí. Na akci dorazila, samozřejmě za přítomnosti maskota Perníčka, celá řada talentovaných dětí ročníku 2016 – 2019.

Ve čtvrtek 7.9. 2023 neběhali po trávníku na Vinici zkušení hráči. Zelený pažit zaplnili mladí talenti, kteří přišli ukázat své umění s fotbalovým míčem. Na Vinici totiž uspořádal FOTBALOVÝ KLUB PARDUBICE nábor mladých hráčů pro ročníky 2016 - 2019

A že to byla akce úspěšná! Za přítomnosti klubového maskota Perníčka, kterého děti nenechaly vydechnout ani na zlomek vteřiny, si začínající sportovci mohli vyzkoušet trénink pod vedením našich trenérů přípravek. Slalom s míčem, střelba na branku, zábavné soutěže nebo hra jeden na jednoho. Toho všeho se nadějní fotbaloví začátečníci, kteří ve čtvrtek v 16:00 hodin dorazili Pod Vinici, dočkali.

Klub FK Pardubice pořádá v měsíci září ještě jeden nábor, pro ty nejmladší! Pokud by Vaše dítě mělo zájem podívat se do naší fotbalové „školičky,“ bude mít možnost! Ve středu 27.9. 2023 se od 17:15 uskuteční v tělocvičně v Ohrazenicích nábor pro ročníky dětí 2019-2020.

Děkujeme všem, kteří přišli ve čtvrtek na Stadion Pod Vinicí a náboru se zúčastnili.

Věříme, že mezi vámi bylo mnoho budoucích úspěšných fotbalistů!

Autor článku: Kazimír Svoboda

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek