FK Pardubice
U-9

Hodnocení utkání kategorie U9

Přinášíme Vám hodnocení utkání z posledního srpnového týdne a začátku září, kde jsme sehráli mnoho zápasů.

Hodnocení turnajů a mini republiky

Turnaj Žďár nad Sázavou 26.8.

Sestava: Bartoška, Bis, Lepka, Macháček, Mezera, Ouředník, Pelíšek, Petrus

Výsledky:

1.PCE –Sparta Brno 3:4

2.PCE – Žďár nad Sázavou 7:12

3.PCE – Vysoké Mýto 1:7

4.PCE – Nemošice 4:4

5.PCE – FCHK 9:4

6.PCE – Brno Líšeň 4:2

7.PCE – Hlinsko 6:2

Celkové 4.místo

Hodnocení trenérů (Koblížek, Prokůpková):

V neděli 26.8. jsme vyjeli na turnaj do Žďáru n. Sázavou, kde jsme odehráli velice kvalitně obsazený turnaj. První utkání jsme odehráli s kvalitním týmem z Brna. Kluci začali v dobrém nasazení. První dva zápasy odehráli slušně. Na třetí utkání kluci úplně vypnuli. Ve čtvrtém utkání už se do toho naštěstí opět dostali, a tak jsme mohli vidět hezké akce a góly. Samozřejmě musíme uznat, že hráči byli ještě unavení ze soustředění, ze kterého jsme se vrátili ve čtvrtek. Nakonec jsme obsadili 4. místo. Kluky bychom chtěli pochválit za dobře odpracovaný turnaj i když měli v nohách ještě únavu.


Turnaj Dolní Bečva 2.9.

Sestava: Bartoška, Holek, Krčál, Malina, Mezera, Novosád, Ouředník, Petrus, Tláskal

Výsledky:

Skupina:

1.PCE – Zlín 1931 B 7:0

2.PCE – Skalica 4:1

3.PCE – Zbrojovka Brno 1:5

4.PCE – Trenčín 3:6

5.PCE – BVB „A“ 2:4

Skupina 4. míst:

6.FK – Zlín 1931 A 3:1

7.FK – VFA 3 2:3

8.FK – Žilina 4:3

9.FK – Bytča 5:1

10.FK-VFA 4 6:2

Celkové 20.místo

Hodnocení trenérů (Prokůpková, Buřval):

Už v pátek 1.9. jsme zamířili vlakem do Dolní Bečvy, kde jsme v sobotu odehráli velmi hezky z organizovaný a velice kvalitně obsazený turnaj, kde bylo 36 týmů. Do turnaje jsme vstoupili úspěšně, kde jsme první dvě utkání zvítězili. Bohužel, třetí zápas už dle našich představ úplně nevypadal. Ve třetím utkání jsme narazili na Zbrojovku Brno. Utkání jsme sice prohráli 1:5, ale vysoká prohra průběhu utkání neodpovídala. Další utkání jsme sehráli s Trenčínem. Musíme uznat, že Trenčín utkání vyhrál zaslouženě, protože si po celý turnaj vedl fantasticky. V posledním utkání ve skupině na nás čekal tým Borussia Dortmund. Borussii jsme mohli porazit. V utkání jsme vedli 1:0, bohužel ale jsme po vstřeleném gólu přestali hrát a utkání jsme tak prohráli 4:2. Dále jsme poté bojovali ve skupině čtvrtých míst. Ve skupině o umístění jsme už zaváhali pouze jednou, a to s jedním ze 4 domácích týmu VFA. Nakonec jsme tak obsadili konečné 20. místo z 36 týmů. Tahounem týmu byl vyhlášen Dan Bartoška. Ve všech utkáních jsme mohli vidět krásné akce a z mnoha nich padl i gól. Klukům patří pochvala za dobře odpracovaný turnaj.


Mini republika Kolín 3.9.

Sestava: Bis, Bondor, Borovička, Mrkus, Peška, Stehlík, Šolc, Špinka, Žatecký

Výsledky:

1.FK PCE – Lázně Bohdaneč 2016 9:0

2.FK PCE – Kolín černá 1:8

3.FK PCE – Český Brod 0:7

4.FK PCE – Kolín bílá 5:6

5.FK PCE – Pečky 3:12

Hodnocení trenérů (Koblížek, Bříza):

Nedělní miniliga se nám příliš nepovedla. Po prvním zápase, ve kterém jsme porazili o rok mladší kluky z Bohdanče, jsme se uspokojili a další dva zápasy byly z naší strany velmi špatné. V posledních dvou zápasech se kluci přece jenom zvedli, ale nedokázali jsme lepší úroveň a soustředění udržet po celý zápas.

Turnaj Přelouč 6.9.

Sestava: Bondor, Holek, Krčál, Novosád, Peška, Stehlík, Špinka, Tláskal, Urban

1.FK PCE – Nemošice 4:2

2.FK PCE – FK Přelouč 3:3

3.FK PCE – Třemošnic3.e 10:0

4.FK PCE – Čáslav 0:3

5.FK PCE – Chlumec 2:5

6.FK PCE – Chvaletice 3:4

Celkové 6.místo

Hodnocení trenérů (Koblížek, Buřval):

První zápas proti Nemošicím jsme díky dravosti zvládli otočit z 0:2 na 4:2. V druhém zápase proti Přelouči jsme sehráli vyrovnané utkání (3:3). V dalším zápase jsme si zastříleli 10:0 proti Třemošnici. Čáslav nám ukázala, jak je důležité, když hraje i brankář v poli (0:3). Proti Chlumci jsme dostali tři branky na začátku zápasu, poté jsme byli lepším týmem, ale doplatili jsme na nevyužíti tutovek (2:5). V posledním zápase proti Chvaleticím to bylo jako přes kopírak, rychle dostaneme góly a málo využíváme šance (3:4). Na tomto turnaji jsme doplatili na nepozornost v začátku zápasu a nevyužíti přípravných šancí.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek