FK Pardubice
U-11

Výsledky z KM a Zabkowic

V neděli jsme postavili jeden tým v rámci Krajské miniligy a současně jsme absolvovali dvoudenní turnaj v polských Zabkowicích.

Výsledky z KM

První poločas prvního zapasu s Chocní byl z naši strany spíše odchozený, nebyli jsme schopní si nahrát a všichni absolutně bez zájmu hrát. Po poločase se hra rapidně změnila a herně i gólově se nám začalo dařit. Do druhého zápasu s Litomyšlí jsme vstoupili stejně dobře jako jsme ukončili první duel. Kluci dobře napadali rozehrávku soupeře, čímž jsme získávali míče a dokázali se ofenzivně prosazovat. V posledním zápase s Vysokým Mýtem jsme nezachytili začátek a rychle jsme prohrávali 3:0. Kluky musíme pochválit za to, jak se v druhém poločase semkli a dokázali zápas otočit na konečných 7:5.


FK Pardubice: Bříza Jáchym, Kovárník Lukáš, Bělina Marek, Lachman Tomáš – Kozák Vojtěch - Kasal Tadeáš, Bachratý Dominik, Červinka Marek.


FK Pardubice – FK Spartak Choceň 9:1

(4x Kozák, 2x Bříza, Kasal, Červinka, Bělina)

FK Pardubice – TJ Jiskra Litomyšl 17:0

(6x Kozák, 5x Červinka, 4x Kasal, Bělina, Lachman)

FK Pardubice – SK Vysoké Mýto 7:5

(4x Červinka, 2x Kozák, Bachratý)


Výsledky ze Zabkowice Slaskie

V úvodních dvou zápasech jsme se střetli s týmy, které proti sobě nakonec stanuly ve finále. Byly to rozhodně týmy technicky i kombinačně nejvyzrálejší, přesto jsme z velké míry zápasy prohráli spíše svými individuálními chybami, jinak jsme mohli uhrát výrazně lepší výsledek. Povedlo se nám utkání se Zaglebií Lubin a na závěr sobotního programu jsme si střihli východočeské derby. Zpočátku jsme na soupeře nalezli, promarnili několik příležitostí a nakonec dostali dva góly po soupeřových protiútocích. Závěr zápasu byl spíše jen boj, který nepřinesl nic fotbalově zajímavého.

Druhý den jsme načali dobře zápas s Wartou Poznaň, s níž jsme do jisté míry hráli o stříbrnou skupinu. Hned na úvod se nám povedlo skórovat a soupeře zaskočit. Následně jsme však spálili několik příležitostí a nechali si dát naprosto laciné góly, z toho dva v úplném závěru. Duely o umístění byly velmi rozdílné. Orlik Zabkowice byl soupeř okresní úrovně a bylo až s podivem, jak kluci zvládali narážečky, složité kombinace, důraz, neustálý pohyb atd. Je smutné, že nedokážeme podobnou hru předvádět i proti silnějším soupeřům. Půlka týmu v náročnějších zápasech vyhazuje míče, zmatkuje, schovává se a nechce hrát. Bylo by fajn mít na podobné turnaje čistou hlavu, určitě by se pak dosáhl i lepší výsledek.


FK Pardubice: Dvořák Štěpán – Krčál Daniel, Sládek Tadeáš, Kaplan Damián – Švec Dominik, Bidlo Filip, Miláček Štěpán, Fikejz Dominik, Bednář Marek, Klusoň William – Mocanu Samuel, Janko Tomáš.


Výsledky

FK Pardubice – Lech Poznaň 0:3

FK Pardubice – Jagiellonia Bialystok 0:5

FK Pardubice – Zaglebie Lubin 3:1

(2x Mocanu, Klusoň)

FK Pardubice – FC Hradec Králové 1:2

(Kaplan)

FK Pardubice – Warta Poznaň 1:3

(Kaplan)

FK Pardubice – Orlik Zabkowice Slaskie 10:0

(4x Fikejz, 3x Klusoň, Švec, Kaplan, Mocanu)

FK Pardubice – Zaglebie Lubin 4:3

(Miláček, Mocanu, Klusoň, Fikejz)


Celkové pořadí turnaje

1. Lech Poznaň

2. Jagiellonia Bialystok

3. Pogon Szczecin

4. Slask Wroclaw

5. FC Hradec Králové

6. Warta Poznaň

7. Lechia Gdaňsk

8. Olympic Wroclaw

9. FK Pardubice

10. Zaglebia Lubin

11. FC Slovan Liberec

12. Orlik Zabkowice Slaskie

Autor článku: LS

Sdílet článek