FK Pardubice
A tým

Naši hráči na hostování? Huf vede tabulku střelců, Lima se podílel na výhře

Pardubický tým má několik hráčů na hostování a pojďte se s námi podívat na to, jak se jim během minulého víkendu dařilo.

Výbornou formu má novopečený otec David Huf, který se v neděli dvakrát prosadil v dresu MFK Chrudim v utkání ve Varnsdorfu. Duel skončil remízou 3:3 a dva góly 24letého útočníka ho vystřelily po devíti odehraných kolech do čela tabulky střelců FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

Ve stejné soutěži působí také dva další naši hráči. Bernardo Rosa odehrál v dresu Viktorie Žižkov půlhodinu ve vítězném souboji (4:1) proti Táborsku, premiéra Samuela Šimka za Prostějov tak úspěšná nebyla. Jeho tým měl ale těžkého soupeře, na půdě vyškovského lídra soutěže prohrál 3:4. „Sam“ střídal v 61. minutě, kdy jeho tým vedl, Hanáci se ale vraceli s prázdnou.

Premiéru v gruzínské lize má za sebou Leandro Lima (na týmovém snímku v dolní řadě druhý zleva). A premiéra to byla úspěšná, Limovo Samgurali Tskaltubo ze čtvrté pozice stíhá třetí FC Saburtalo a právě tohoto soupeře v neděli porazilo 1:0. Limův podpis na bodovém zisku je výrazný – svou asistencí se podílel na výhře 1:0!

Ať se vám všem daří i za týden!

Autor článku: Radek Klier

Autor fotografie: MFK Chrudim

Sdílet článek