FK Pardubice
Esport

Ritzy posilou esport týmu!

Nová sezóna slavného fotbalového simulátoru, dříve známého jako FIFA, nyní EA FC, právě začíná a FK Pardubice esports na startu nové éry posiluje své řady. Dvojici hráčů budou tvořit Matěj „Miki“ Mikan a nově jeden z nejznámějších hráčů domácí scény Jiří „Ritzy“ Jičínský.

Pro nadcházející sezónu v týmu Pardubic zůstal Matěj „Miki“ Mikan, který poslední dva ročníky strávil po boku velezkušeného JamesBonyho. Tomu jménem celého klubu FK Pardubice děkujeme za jeho působení ve východočeském klubu a za pomoc při budování a rozvoji naší esportové sekce. JamesBony se rozhodl ukončit svoji hráčskou kariéru. "Ještě jednou bych chtěl poděkovat končícímu Bonymu. Jeho zkušenosti a rady nás posunuly dál. Jsem moc rád, že se nám ho před dvěma roky podařilo přivést do našeho týmu. Bony, ať se ti daří," říká manažer FK Pardubice esports David Douděra. Připomínáme, že tento hráč je držitelem nejvyšší finanční výhry v historii Česka ve hře FIFA. Bony, děkujeme za vše a přejeme hodně úspěchů v osobním životě!

Vedle „Mikiho,“ který bude mít v nadcházející esportové sezóně motivaci navázat na své úspěchy z minulosti, bude červenobílý dres oblékat také nová zvučná posila – Jiří „Ritzy“ Jičinský. „Ritzy“ patří mezi nejsledovanější hráče fotbalového simulátoru v Česku a také mezi hráče s největší fanouškovskou základnou. Do FK Pardubice esports přestupuje z Unity esport, v minulosti působil také v esportovém týmu SK Sigma Olomouc. "Jsem rád, že jsme získali na další sezónu novou posilu, kterou je Ritzy. Je to zkušený hráč, který je navíc na české fifa scéně velmi známý. Věřím, že společně s Mikim vytvoří skvělou dvojici, která bude trápit všechny ostatní týmy," dodává Douděra.

Ambasadorem esportového týmu zůstává i pro další sezónu populární streamer Caabik. S ním i oběma našimi hráči (Miki a Ritzy) se budete moci potkat už při dalším domácím utkání našeho A-týmu. V sobotu 21.10. 2023 přivítáme v CFIG Areně od 15:00 hodin olomouckou Sigmu. Před výkopem tohoto duelu můžete přijít vyzvat hráče FK Pardubice esports do naší fanzóny, která bude již tradičně umístěna za východní tribunou.

Kluci, ať se vám v pardubickém dresu daří!

Autor článku: Kazimír Svoboda

Autor fotografie: Inside Games

Sdílet článek