FK Pardubice
U-11

Výsledky ze Žamberka a Hradce Králové

V neděli jsme postavili v Žamberku jeden tým v rámci Krajské miniligy a současně jsme se účastnili trianglu v Hradci Králové.

Výsledky z KM

Do prvního utkání jsme vstoupili aktivně a relativně se nám dařila kombinační hra se slušným nasazením. Výsledkem byl vyhraný kontrolovaný zápas. Když však proti nám nastoupil v druhém duelu mnohem aktivnější a agresivnější Žamberk, tak nás dostihl náš profesorský přístup. V ofenzivní fázi chyběl pohyb, na což navazovaly pravidelné ztráty v defenzívě a soupeř nás jen trestal. Současně jsme na všechno potřebovali až moc času a téměř celý zápas jsme nebyli schopní zachytit tempo soupeře. Podobný přístup byl patrný i v zápase s Letohradem, ovšem tento zápas rozhodla spíše individuální kvalita hráčů. Je velká škoda, že se nás i nadále drží aspekty hry, které nám v zápasech ubližují. Touha dát si gól, nadbytečné kličkování, malá snaha o spolupráci. Pokud tyto věci neodstraníme, tak se budeme pořád občas zbytečně plácat na místě.


FK Pardubice: Bednář Marek, Bříza Jáchym, Kasal Tadeáš, Sládek Tadeáš – Kovárník Lukáš, Lachman Tomáš – Mocanu Samuel, Červinka Marek, Votruba Sebastian


FK Pardubice – FC Hlinsko 7:2

(2x Mocanu, Bříza, Červinka, Kovárník, Sládek, Bednář)

FK Pardubice – 1.FC Žamberk 1:6

(Kasal)

FK Pardubice – FK Letohrad 7:3

(2x Mocanu, 2x Bříza, Bednář, Červinka, Votruba)


Výsledky z trianglu

I když se nám výsledkově nedařilo, tak herně to byla trochu jiná písnička. Od Hradce jsme dostali naprosto zbytečné góly a v duelu se Spartou nás zase trápila koncovka. Zkrátka staré známé neduhy.


FK Pardubice: Dvořák Štěpán – Vitáček Štěpán, Krčál Daniel, Bidlo Filip – Švec Dominik, Kaplan Damián, Klusoň William, Fikejz Dominik, Miláček Štěpán, Janko Tomáš – Kozák Vojtěch, Bachratý Dominik


FK Pardubice – FC Hradec Králové 2:3

(Fikejz, Vitáček)

FK Pardubice – AC Sparta Praha 0:8

Autor článku: LS

Sdílet článek