FK Pardubice
U-11

Výsledky z Rybitví

V neděli jsme pořádali triangl v Rybitví a současně jsme společně s hráči kategorie U10 nastoupili proti Hradci Králové.

Dopolední triangl

První duel s Chrudimí byl spíše přehuštěná okopávaná, ovšem v dalších zápasech jsme se herně zvedli. I když jsme proti Jablonci neproměňovali šance, tak přesto jsme diktovali tempo hry, což se dařilo i v klání s Mladou Boleslaví, kde jsme konečně přidali i nějaké branky.


FK Pardubice: Fikejz Dominik – Sládek Tadeáš, Vitáček Štěpán, Bidlo Filip, Bříza Jáchym – Švec Dominik, Krčál Daniel, Klusoň William, Kaplan Damián, Miláček Štěpán, Bednář Marek – Mocanu Samuel, Janko Tomáš


FK Pardubice – MFK Chrudim 0:0

FK Pardubice – FK Jablonec 1:0

(Janko)

FK Pardubice – FK Mladá Boleslav 5:2

(2x Bednář, 2x Kaplan, Janko)


Odpolední přátelské utkání

Výsledek zápasu je celkem propastný a do velké míry neodpovídá hernímu projevu, ovšem to nic nemění na tom, že jsme mnohokrát působili dosti odevzdaně. První čtvrtinu jsme zvládli dobře, ovšem po několika spálených šancích a propadech v defenzivní činnosti někteří hráči rezignovali. Ubýval pohyb v bránění, chyběl zápal. A zatímco se ofenzíva občas snažila něco vymyslet (i když vše končilo chaotickou koncovkou), tak v defenzívě jsme působili více a více apaticky.


FK Pardubice: Dvořák Štěpán – Lachman Tomáš, Pešek Dominik, Nakládal Jakub – Kasal Tadeáš, Pokorný Mikuláš, Kovárník Lukáš, Kozák Vojtěch, Linha Ondřej, Červinka Marek


FK Pardubice – FC Hradec Králové 2:16 (1:1, 0:6, 0:3, 1:6)

(Červinka, Linha)

Autor článku: LS

Sdílet článek