FK Pardubice
U-19

Dorost U19 se ve středu utká se Slováckem, chce na hřišti dominovat

Ve středu se poprvé představí pardubický dorost U19 na umělce v Ohrazenicích. Od 13:00 hodin ho čeká utkání 11. ligového kola, soupeřem svěřenců trenéra Aleše Vencla bude 1. FC Slovácko.

Pohled na tabulku ligy U19 naznačuje, že Pardubáci budou favoritem. Nacházejí se na 11. pozici, zatímco jejich soupeř je předposlední. „Bude to ale těžký zápas, potýkáme se s řadou zdravotních problémů,“ vysvětluje trenér Aleš Vencl. „Už v Olomouci jsme měli snad jen 11 zdravých hráčů,“ připomíná sobotní utkání, které jeho svěřenci nešťastně prohráli 0:1 vlastním gólem v závěru utkání.

„Je to pro nás složité období, k zraněným se přidal i Pěnkava, o sestavě se rozhodneme na předzápasovém tréninku,“ vysvětluje trenér, ale v každém případě se ve středu chce poprat s týmem o cenné body. „Chceme dominovat na míči, potvrdit, že doma body nerozdáváme a proti Slovácku rozhodně potřebujeme vyhrát,“ říká bojovně Aleš Vencl.

Utkání U19 FK Pardubice – 1. FC Slovácko se hraje ve středu 25. 10. 2023 od 13:00 hodin v Ohrazenicích, na tento duel naváže souboj týmů U17, který má výkop v 15:15 hodin.

Autor článku: Radek Klier

Autor fotografie: David Klier

Sdílet článek