FK Pardubice
A tým

Připravte se na sobotu v CFIG Areně: Gulášobraní, dlabání dýní a fotbal!

Po sobotní důležité výhře v Českých Budějovicích čeká pardubický tým v závěru tohoto týdne další domácí utkání, které bude velmi důležité. V sobotu od 15:00 hodin hostíme Zlín, utkání 14.kola FORTUNA:LIGY ale nebude jedinou lákavou nabídkou sobotního programu! Podívejte se na náš přehled!

HAALOWEENSKÉ GULÁŠOBRANÍ

V sobotu proběhne od ranních hodin poblíž party stanu u východní tribuny Gulášobraní, kde se 10 týmů bude snažit uvařit tak dobrý guláš, aby zaujal příchozí. Ti ho budou moci od 12:00 hodin ochutnat, ohodnotit a vybrat tak ten nejlepší. Na nejlepší soutěžící týmy čekají zajímavé ceny (informujeme v článku) a pokud se chcete přihlásit, máme poslední volná místa, pravidla jsou v uvedeném odkazu.

Pokud se chcete stát degustátory, kteří mají možnost ochutnat výtvory všech týmů, prodej degustačních karet v ceně 200 Kč již probíhá online zde, ale nabízí se i možnost jejich nákupu přímo na místě.

DLABÁNÍ DÝNÍ

Ve Fanzóně, která se pravidelně nachází za východní tribunou u Brány borců, si od 11:00 hodin můžete vy, nebo i váš potomek, vydlabat vlastní haaloweenskou dýni! Bude u toho i Perníček a v uvedený čas rozjedeme fazónu v celé její kráse. Kromě dlabání dýní se můžete těšit na malování na obličej, střelbu na branku, nafukovací fotbalové šipky a další zábavu. Ve 14 hodin proběhne vyhlášení soutěže o nejlepší vydlabanou dýni a o nejhezčí masku.

UTKÁNÍ FK PARDUBICE – FC ZLÍN

Hlavním bodem sobotního programu bude utkání 14. ligového kola, ve kterém přivítáme FC Zlín. Pro zajímavost, j jeho sestavě nepřehlédnete jméno našeho bývalého hráče Tomáše Čelůstky. Naši hráči mají za sebou 4 utkání bez prohry, před několika dny zvítězili v Českých Budějovicích a v sobotu budou potřebovat vaši podporu! Prodej vstupenek již probíhá online zde, pokladna v CFIG Areně bude mít otevřeno v pátek od 15:00 do 18:00 hodin a vstupenky si pochopitelně můžete zakoupit také v Turistickém informačním centru na Třídě míru.


Timeline sobotního programu v CFIG Areně

  • 07:00 zahájení Gulášobraní, losování čísel
  • 07:30 zahájení vaření guláše
  • 11:00 otevření fazóny, zahájení dlabání dýní
  • 12:00 zahájení degustace v rámci akce Gulášobraní
  • 14:00 vyhlášení soutěže o nejlepší dýni a nejhezčí masku
  • 14:20 předání ceny vítězi soutěže o 2x VIP Premium
  • 14:30 předání ceny vítězi instagramové soutěže
  • 15:00 utkání FK Pardubice – FC Zlín
  • 15:45 (poločasová přestávka) předání cen vítězům Haaloweenského gulášobraní

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: Matyáš Novák

Sdílet článek