FK Pardubice
A tým

Vyhraj podepsaný dres Kryštofa Daňka

Ve spolupráci s naším fanshopem vzniká pro pardubické fanoušky exkluzivní příležitost vyhrát dres záložníka A-týmu Kryštofa Daňka. Stačí si fyzicky na pokladně CFIG Areny nebo v jakémkoliv jiném stánku na stadionu, koupit mikinu, a tím se automaticky dostáváš do slosování. Vyhrát lze i další suvenýry z oficiálního fanshopu FK Pardubice.

Pokud si fyzicky na pokladně CFIG Areny koupíte mikinu z klubového fanshopu, dostanete se automaticky do slosování o podepsaný dres Kryštofa Daňka!

To není všechno! 20letý záložník bude losovat i další dva možné výherce. Hlavní cenou zůstává podepsaný dres našeho hráče, jenž v Pardubicích hostuje z pražské Sparty, druhou cenou je šála FKPCE a třetí kšiltovka FKPCE z našeho fanshopu.

Stejnou příležitost dostanou naši fanoušci až do 30. listopadu, teprve poté slosování proběhne. Pokladna CFIG Areny bude až do Vánoc otevřena vždy v pondělí a ve čtvrtek od 14:00 do 17:00 hodin.

POZOR!

Podstatnou věcí pro splnění zařazení do slosování je fakt, že možnost vyhrát podepsaný dres hráče, který v pardubickém dresu vstřelil v této sezóně už tři branky, dostane pouze ten, kdo si mikinu koupí fyzicky na pokladně CFIG Areny.


Neváhej a kup si svoji mikinu!

Autor článku: Kazimír Svoboda

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek