FK Pardubice
U-9

Ohlédnutí za Kooperativa Cupem 2023!

V neděli 19. listopadu se naše kategorie U9 radovala z vítězství na Kooperativa Cupu. Turnaj obsazený partnerskými kluby z našeho okresu se vydařil a nesl se za přispění všech v příjemné atmosféře.

Hráči z naší mladší přípravky se zúčastnili historicky prvního turnaje s názvem Kooperativa Cup, který se konal v hale v Lázních Bohdaneč na místní základní škole. Jak nám prozradil sekretář FK Pardubice Lukáš Ouředník, nápad se urodil již na startu nové sezóny. „Myšlenka uspořádat turnaj pro partnerské kluby z nejbližšího okolí se zrodila již zkraje srpna a jsem rád, že se nám to v této podobě podařilo realizovat."

Turnaj začal v odpoledních hodinách a zúčastnilo se ho celkem šest týmů na které čekali fantastické odměny, které jsme mohli zajistit zejména díky finanční podpoře celé akce od společnosti Kooperativa pojišťovna.

Podpořit své malé fotbalové naděje přijelo i spoustu rodičů, kteří neúnavně své ratolesti povzbuzovali po celé konání turnaje a i oni přispěli ke skvělé atmosféře ve které se odpolední turnaj odehrával. Všechny týmy podaly bojovné výkony a ukázaly své fotbalové dovednosti, k vidění byla řada zajímavých a napínavých soubojů až do úplného konce.

Zvítězit však mohl pouze jeden tým a i přesto, že to tak na začátku turnaje po prohře s Pardubičkami nevypadalo, byl to náš tým FK Pardubice, který se mohl radovat z celkového vítězství na turnaji! Nebyla to však jediná trofej, kterou si kluci odnesli. Nejlepším brankařem turnaje se stal s nejmenším počtem obdržených gólů a dokonce také jedním vstřeleným Lukáš Ouředník, nelekněte se, nepostavil se do brány náš sekretář, ale jeho osmiletý syn!


Celé nedělní odpoledne se odehrávalo v přátelském duchu a pochvalu si zaslouží všichni co se akce zúčastnili. Těšíme se na další ročník!

Konečné pořadí:

1. FK Pardubice
2. SK Pardubičky
3. SK Nemošice
4. SK Lázně Bohdaneč
5. TJ Sokol Rosice nad Labem
6. TJ Spartak Sezemice

Autor článku: Petr Hemerka

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek