FK Pardubice
A tým

Jedeš v neděli na utkání do Jablonce? Nabízíme informace pro fanoušky

V neděli do Jablonce! Přinášíme informace pro naše fanoušky, které jim pomohou rozhodnout se zda a jak se vydají podpořit náš tým v důležitém utkání!

VÝJEZD FANKLUBU

Fanoušci mohou využít výjezd našeho fanklubu Pardubická 12, který v den utkání vyrazí podpořit hráče na sever Čech. Kompletní článek jsme přinesli zde, v něm najdete také zajímavou informaci o tom, že během výjezdu se bude soutěžit o dvě vstupenky na nadcházející domácí utkání proti Spartě. Zopakujme si základní informace:

  • Datum a čas utkání: neděle 26.11. 2023 od 15:00 hodin
  • Místo: stadion Střelnice, Jablonec
  • Sraz účastníků výjezdu: západní tribuna CFIG Areny (historická – vedle Arnošta) v 10:45 hodin
  • Odjezd autobusu s fanoušky: 11:00 hodin
  • Cena výjezdu (přeprava + vstupenka): 450 Kč
  • Úhrada poplatku: na místě v hotovosti
  • Kontakt: Míra, zástupce fanklubu Pardubická 12 – tel: číslo: 774 083 403 (do SMS napsat „JEDU“, přidat své jméno + počet míst k rezervaci), případně mail fanklub@fkpardubice.cz

Výjezd má stále volná místa. S ohledem na to, že Jablonec nemá s Pardubicemi ideální propojení hromadnou dopravou, jeví se možnost výjezdu s naším fanklubem jako ideální možnost jak utkání sledovat.

INDIVIDUÁLNÍ VÝJEZD

Když jsme vás informovali před minulým venkovním utkáním o možnostech cesty na zápas do Mladé Boleslavi, netušili jsme, jak je putování do města automobilů relativně snadné. Aktuální výjezd do Jablonce není pro individuální přepravu hromadnou dopravou právě ideální, jak se sami můžete přesvědčit například na webu Idos.cz. I to je důvod, proč doporučujeme zúčastnit se výjezdu našeho fanklubu Pardubická 12, který i ekonomicky vyjde daleko příznivěji.

Vstupenky v na utkání v ceně 200 Kč je možné koupit v online předprodeji zde. Prodej do sektoru hostů bude probíhat také v den utkání

Informace o jabloneckém stadionu Střelnice najdete zde. Sektor hostujících fanoušků je na plánku zřetelně označený.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek