FK Pardubice
U-13

Velmi dobré výkony na turnaji v Polsku

Minulý víkend jsme se účastnili zahraničního turnaje Number One Cupu ve Wroclawi, kde jme měli možnost změřit síly s kluby z vyspělých fotbalových zemí. Ve skupině nás čekal Sporting Lisabon, Slask Wroclaw a další kvalitní soupeři.

ZÁKLADNÍ SKUPINA

FK Pardubice - Wisla Plock 1:0

Branky: Svoboda Adam

FK Pardubice - AC Sparta Praha 0:1

FK Pardubice - Marupe MNSS 2:0

Branky: Valach Kamil, Svoboda Adam

FK Pardubice - Spirting Lisabon 0:3

FK Pardubice - Slask Wroclaw 1:0

Branka: Svoboda Adam


ZÁPASY O UMÍSTĚNÍ

FK Pardubice - Lechia Gdaňsk 1:1

Branka: Bohuněk Lukáš

FK Pardubice - Arkania Szczecin 2:2

Branky: Svoboda Adam, Šálený Matěj

FK Pardubice - CAAF 0:0


SESTAVA: Wawrzacz Lukáš, Chábera Jakub, Valach Lukáš, Hruška Vít, Valach Kamil, Bohuněk Lukáš, Žampach Jakub, Kubeš Filip, Levai Jan, Zerzán Vojtěch, Pávek Jakub, Petr Daniel, Kmoníček Matyáš, Svoboda Adam, Šálený Matěj, Čížek Radek, Pospíšil Tobiáš

UMÍSTĚNÍ: Náš tým se díky třetímu místu ve skupině probojoval do skupiny o 9.-16. místo. Ovšem po odehrání základních skupin došlo k úpravě systému turnaje, protože některé týmy potřebovaly jet dříve domů a tak došlo k přehození některých zápasů, proto nelze určit naše celkové umístění.

HODNOCENÍ TRENÉRŮ: Na turnaj jsme jeli s cílem prezentovat se kvalitními a odvážnými výkony. Odehráli jsme několik povedených zápasů, ve kterých jsme předvedli dobré výkony, hezké a odvážné akce. Nejlepší utkání jsme odehráli se Slaskem Wroclaw. Tento zápas splňoval vše co jsme od zahraničního turnaje očekávali, zápas se hrál ve vysokém tempu. Naopak se Sportingem Lisabon jsme odehráli nejméně povedený zápas, zaostávali jsme v rychlosti, zejména na začátku utkání.

Jsem rád, že jsme měli možnost se poměřit s tak kvalitními soupeři. Ceníme si toho, že v převážné většině zápasů se nám dařilo hrát odvážně a plnit cíle na které jsme se zaměřovali.

Pochvala patří všem hráčům, nejen za předvedené výkony, ale i za skvělou reprezentaci klubu po celou dobu turnaje. Rodičům děkujeme za skvělou fanouškovskou podporu.


Autor článku: Redakce

Sdílet článek