FK Pardubice
U-13

Dvě prohry na trianglu v Ostravě

V Ostravě jsme odehráli dva přípravné zápasy, nejprve s domácím Baníkem a ve druhém utkání se zahraničním soupeřem MŠK Žilina.

1. UTKÁNÍ

FC Baník Ostrava - FK Pardubice 3:0 (3:0)

2. UTKÁNÍ

MŠK Žilina - FK Pardubice 3:1 (3:0)

Branka: Semenystyi Yaro (Kmoníček Matyáš)


Sestava: Chábera Jakub, Wawrzacz Lukáš, Hruška Vít, Valach Kamil, Valach Lukáš, Zerzán Vojtěch, Bohuněk Lukáš, Žampach Jakub, Pávek Jakub, Kubeš Filip, Svoboda Adam, Petr Daniel, Kmoníček Matyáš, Čížek Radek, Semenystyi Yaro, Šálený Matěj, Jungwirt Jakub, Huryta Vojtěch, Vondra Vojtěch


Hodnocení trenérů: Dnes jsme se utkali s velmi kvalitními soupeři. V prvním utkání s Baníkem jsme měli pomalý vstup do zápasu, nedařilo se nám rychle reagovat a přepínat po ztrátě míče. Soupeř šel do vedení z rychlého protiútoku hned ve druhé minutě utkání, to výrazně ovlivnilo náš výkon v prvních deseti minutách. Poté jsme se postupně zlepšovali, nejprve jsme vyrovnali hru a ve druhém poločase jsme byli lepším týmem. Vytvořili jsme si i několik šancí, ale nedokázali jsme je využít, pouze jsme třikrát nastřelili brankovou konstrukci. O nepříznivém výsledku tedy rozhodl náš špatný vstup do zápasu a naše neproměněné šance.

Ve druhém zápase se Žilinou jsme měli dobrý začátek utkání, po hezké akci jsme nastřelili tyč a z následné dorážky jsme netrefili poloprázdnou branku. Poté se hra vyrovnala, chvilku byl lepší soupeř, chvilku my. Ovšem soupeř byl efektivnější, dokázal potrestat naše nepřesnosti v rozehrávce a šel do vedení. Ve druhém poločase nám postupně docházely síly, na našem pohybu začalo být znát, že je to náš druhý zápas. A tak jsme bohužel utkání nedokázali více zdramatizovat.


Autor článku: Redakce

Sdílet článek