FK Pardubice
A tým

Kredit v aplikaci. Na co ho můžete využít?

Mobilní aplikaci FK Pardubice jistě znáte. Stáhlo si ji více než dva tisíce uživatelů a ti využívají její zajímavé funkce. Navíc ti, kteří si kdykoliv v průběhu sezóny zakoupili permanentní vstupenku, obdrželi 150 Kč kredit jako dárek o FK PCE. Co s tím to kreditem mohou udělat?

Aplikace je každodenním průvodcem fotbalovým děním pro fanoušky našeho klubu. Pravidelně zde aktualizuje sekce článků, v níž se zobrazují aktuality z našeho A-týmu. Ale nejen to, zajímavých funkcí v ní najdeš daleko více.

Hlavním tématem článku je ale zmíněný kredit v aplikaci. Nejde jen o ten „dárkový“, který jsme zmiňovali v úvodu a díky kterému jsme obdarovali držitele permanentek. Kredit v aplikaci si totiž můžete navýšit sami, snadným bankovním převodem.

Existuje ještě další možnost navýšení kreditu, protože pokud majitel permice „vrátí“ do prodeje svou vstupenku na konkrétní utkání, a ta bude zakoupena, navyšuje se vám kredit o příslušnou částku. Tato varianta se ovšem „vrátí do hry“ až se zahájením jarní části FORTUNA:LIGY.

Jak mohu kredit použít?

Jak můžete vidět v grafice pod článkem, toto jsou možnosti jeho využití:

NÁKUP VSTUPENEK

Ve chvíli, kdy je spuštěný prodej vstupenek na konkrétní utkání, můžete si za svůj kredit pohodlně zakoupit online vstupenku.

OBJEDNÁVKA VE FANSHOPU

V době utkání je pro uživatele aplikace připravena skvělá možnost objednat si jejím prostřednictvím nákup produktů našeho fanshopu s dodáním přímo na místo na tribuně. I tady můžete své kredity využít.

VZKAZ NA OBRAZOVKU

Po celý týden před zahájením utkání můžete poslat vzkaz na LED obrazovku na našem stadionu. A to textem, nebo i obrázkem, v obou případech můžeš tuto službu uhradit pomocí kreditu ve své mobilní aplikaci!

Naší snahou bude možnosti aplikace dále rozšiřovat a kredit v tom bude hrát důležitou roli!

Autor článku: Redakce

Sdílet článek