FK Pardubice
U-17 - zápas

U17 nestačila na polský Rakow

V sobotu přijel do Ohrazenic výběr akademie Rakowa. Utkání bylo pro naše mužstvo obrovská škola, která skončila vítězstvím polského soupeře.

FK Pardubice - Rakow Czestochowa 1:2 (0:2)

Branky: 77. Nesládek (Hendrych) - 40. soupeř (pen.), 44 soupeř

K utkání nastoupili:

D. Pražák - Tareš, T. Pražák, Svoboda, Kosek, Vrážel, Svatoš, Zubenko, Urban, Krejza, Nesládek, Hendrych, Skala, Zelinger, Nekvinda

Komentář trenérů FK Pardubice U17:

Z hlediska výkonu jsme dnes odehráli dva naprosto odlišné poločasy. V tom prvním bylo na hřišti pouze jedno mužstvo, a to bohužel mužstvo z Rakowa. Naše organizace v defenzivní i ofenzivní části hry byla velmi špatná, čehož s respektem opravdu vynikající soupeř lehce využíval. Poločasový výsledek 0:2 tak byl pro nás velmi milosrdný. Ve druhém dějství byla naše aktivita výrazně vyšší, a to díky právě zlepšené organizaci hry a mentálnímu nastavení hráčů. Dokázali jsme tak výrazně déle držet míč na svých kopačkách a dostávat se do útočné třetiny hřiště. V obranné fázi jsme naopak díky velké intenzitě nepouštěli polský tým tolik do hry a neustále se snažili znepříjemňovat jejich rozehrávku. Celkově se 2.poločas nesl ve vysokém tempu a byl velmi vyrovnaný.

Jsme velmi rádi, že jsme dostali možnost takové utkání s vynikající akademií odehrát, které bylo pro nás obrovskou školou pro rozvoj a uvědomění, že je potřeba vyvíjet neustálou snahu a být koncentrován v každém momentu.


Autor článku: Redakce

Sdílet článek