FK Pardubice
A tým

Stadion tour je zpátky! A je to vhodný dárek na Valentýna!

Nestihl jsi zatím žádný z termínů naší Stadion Tour, při které provázíme fanoušky do řady běžně nepřístupných zákoutí CFIG Areny? Šanci budeš mít také v letošním roce a první dva termíny jsme vypsali již pro aktuální měsíc, únor 2024.

Stadion Tour vychází vstříc fanouškům, kteří mají zájem si prohlédnout náš stadion. Aktuálně jsou vypsané dva termíny pro jednotlivce, kteří chtějí vidět zákoutí našeho domácího stánku. Nabízíme ovšem širší škálu možností, například prohlídky pro organizované skupiny, veškeré informace o nich najdete zde.

Základní cena prohlídky je 150 Kč, zlevněné vstupné je možné zakoupit za 100 Kč (děti do 15 let, nad 70 let, ZTTP, držitel permanentky) a nebo nabízíme možnost přihlásit se na Stadion Tour zdarma - tato výhoda platí pro majitele eFKaret.

Uvedené vypsané termíny vám představí stadion v jeho aktuální podobě, prohlídka, včetně výkladu, trvá přibližně 90 minut. A aktuální termíny nejsou jen tak ledajaké! Ten první je na Den svatého Valentýna, takže pokud chcete svému protějšku dát zajímavý a neokoukaný dárek, máte šanci. Totéž se ale týká prohlídky, nasměrované na 29. února. Proč? Protože toto datum najdete v kalendáři jen jednou za 4 roky! Zkrátka neváhejte, dokud jsou početně limitované prohlídky ještě volné.

TERMÍNY VYPSANÉ PRO ÚNOR 2024

středa14. února 202417:00rezervace termínu zde
čtvrtek 29. února 202417:00rezervace termínu zde


Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek