FK Pardubice
U-17 - zápas

U17 prohrála s Opavou

V sobotním utkání náš tým podlehl na domácím hřišti v Ohrazenicích mužstvu SFC Opava.

FK Pardubice - SFC Opava 1:6 (0:3)

Branky: 55. Svatoš (Holčapek) - 6., 23., 43., 57., 73., 88. soupeř.

K utkání nastoupili:

D. Pražák, Škodoň - Hrdina, Svoboda, Štefl, Krejza, Hendrych, Svatoš, Förster, Skala, Hloušek, Masařík, Smrčka, Čvančar, Procházka, Šobáň, Zima, Koblížek, Holčapek.

Komentář trenérů FK Pardubice U17:

Pro všechny zúčastněné bylo dnešní utkání velkou zkušeností, jelikož se až na dvě výjimky totiž na hřišti pohybovali pouze hráči ročníku 2008 a mladší. V mezihře si naše mužstvo počínalo velmi slušným dojmem, kde nebyl znát rozdíl a několikrát jsme se tak plynulou kombinací dostali přes velmi intenzivně bránící linii soupeře. Největším rozdílem však bylo chování v posledních třetinách hřiště na obou stranách, kde jsme proti soupeři zaostávali. Naše akce většinou skončili na nepřesné před finální přihrávce, naopak v obraně se nám nedařilo zastavit opravdu kvalitní a přímočaré duo útočníků hostů, které nám dělalo velké problémy. Na hráčích byly následné obdržené branky velmi znát, a to zejména v koncentrovanosti na samotný výsledek místo činností, které na hřišti můžeme ovlivnit, na čemž určitě budeme chtít zapracovat.

Včetně zmíněné příležitosti samotného utkání pro rozvoj mladších hráčů je velkým pozitivem návrat na hřiště Jirky Zimy po dlouhém zranění kolene.


Autor článku: Redakce

Sdílet článek