FK Pardubice
U-11

Dvě výhry v Kutné Hoře

V neděli jsme se účastnili trianglu v Kutné Hoře, kde jsme stanuli proti soupeřům z kategorie U12. Oba zápasy jsme herně i výsledkově zvládli.

Proti domácím jsme předvedli běhavý a kombinační fotbal, který byl skutečně na oko pohledný. Kluci měli chuť, zvládali zápas pozičně i pomocí individuálních schopností. V druhém duelu nás čekala Čáslav, která byla oproti Kutné Hoře herně vyspělejší a hráči byli i dosti silový. Chvilku jsme si na to zvykali a většinu zápasu jsme výsledkově dotahovali. Je však třeba našim hráčům vyjádřit respekt. Někteří v tomto duelu nastoupilo na pozici, na níž nejsou zcela zvyklí a rozhodně nepropadli, ba naopak postupem času se dokázali velmi efektivně aklimatizovat. Navíc v závěru zápasu, po odehraných celkových 120 minutách ještě dokázali zvýšit aktivitu, aby zápas dotáhli do vítězného konce. Klobouk dolů.


FK Pardubice: Dvořák Štěpán – Bidlo Filip, Sládek Tadeáš, Bříza Jáchym, Bednář Marek, Červinka Marek – Krčál Daniel, Langr Jonáš, Klusoň William, Janko Tomáš – Tlučhoř Matěj, Lachman Tomáš, Miláček Štěpán, Mocanu Samuel, Kozák Vojtěch


Výsledky

FK Pardubice – SK Sparta Kutná Hora U12 8:2

(2x Kozák, 2x Miláček, Tlučhoř, Lachman, Janko, Mocanu)

FK Pardubice – FK Čáslav U12 5:4

(2x Červinka, Langr, Klusoň, Miláček)

Autor článku: LS

Sdílet článek