FK Pardubice
Ženy A

Remíza s juniorkou Sparty

V dalším přípravném utkání naše ženy remizovaly v Praze s juniorkami pražské Sparty 2:2, když musely dvakrát dotahovat nepříznivý výsledek.

Přátelské utkání žen 11. 2. 2024, 12:00 hř. Praha, UMT Satalice

AC Sparta Praha WU18 - FK PARDUBICE 2:2 (2:1)
Branky:
Vithová, Hrobská

Sestava: Krejčí - Janíková, Potůčková, Vodvárková - Urbancová, Fialová, Neradová, Novotná, Nechvílová - Hrobská, Vithová (střídaly: Mikulecká, Matějková, Kupková, Pražienková, Mrázková, Friedrichová, Kružíková)

V Satalicích na umělé trávě byl k vidění kvalitní zápas plný osobních soubojů a šancí na obou stranách. Dvakrát jsme dotahovali vedení Sparťanek a ve druhém poločase jsme měli několik možností strhnout vítězství na svou stranu. To se ale nepodařilo, tudíž zápas skončil remízou. V dalším přípravném utkání hostíme Sparťanky tentokrát my. Ne ovšem juniorky, ale ženské béčko, které vede s přehledem 2. ligu žen.

Trenér Pardubic, Kamil Kozák: Ve čtvrtém přípravném utkání jsme opět vyzkoušeli některé hráčky na více postech. Těší nás několik velmi pěkných fotbalových akcí, dvě vstřelené branky a vytvoření řady dalších možností ke skórování. Naopak nejsme spokojeni s řešením některých situací na naší polovině a opět se vyskytlo několik zbytečných hrubých chyb, kterých se musíme v lize určitě vyvarovat.

Autor článku: Kamil Kozák

Autor fotografie: Jiří Matějka

Sdílet článek