FK Pardubice
U-13

Dvě prohry na trianglu v Brně

V Brně jsme odehráli dva přípravné zápasy, nejprve se Slovanem Bratislava a ve druhém utkání s domácí Zbrojovkou Brno.

1. UTKÁNÍ

ŠK Slovan Bratislava - FK Pardubice 2:1 (0:1)

Branky: Svoboda Adam (Šálený Matěj)

2. UTKÁNÍ

FC Zbrojovka Brno - FK Pardubice 4:1 (2:1)

Branka: Svoboda Adam (Šálený Matěj)


Sestava: Chábera Jakub, Wawrzacz Lukáš, Hruška Vít, Valach Kamil, Valach Lukáš, Zerzán Vojtěch, Bohuněk Lukáš, Žampach Jakub, Pávek Jakub, Kubeš Filip, Levai Jan, Svoboda Adam, Kmoníček Matyáš, Čížek Radek, Semenystyi Yaro, Šálený Matěj, Jungwirth Jakub, Sandecký Filip, Huňady Tobias


Hodnocení trenérů: Do utkání se Slovanem Bratislava jsme vstoupili dobře, vytvořili jsme si první dvě šance v utkání, když jsme tu druhou příležitost dokázali proměnit. Průběh prvního poločasu byl vyrovnaný, nás může mrzet další branková příležitost, ke konci poločasu, kterou jsme neproměnili. Ve druhém poločase byl lepší soupeř, my jsme nebyli nebezpeční v útočné fázi hry.

Ve druhém utkání se Zbrojovkou Brno jsme se hrálo převážně na naší polovině, vzhledem k tomu jsme měli možnost si opakovaně vyzkoušet činnost na které pracujeme v tréninkovém procesu a to založení útoku od brankáře a vedení útoku. Měli jsme pár povedených momentů, zejména ve druhé polovině prvního poločasu, kdy se nám podařilo z výstavby od brankáře překonat presink soupeře až do nebezpečné situace. Ovšem je třeba uznat, že soupeř byl dnes nad naše síly a zaslouženě zvítězil.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek