FK Pardubice
U-17 - zápas

U17 porazila na domácí půdě Hradec Králové

Sobotní utkání mezi naší sedmnáctkou a hostujícím Hradcem Králové nabídlo plno zajímavých momentů. Ty nejpodstatnější se udály už v 1.poločase, díky kterým U17 dokázala zvítězit dvoubrankovým rozdílem.

FK Pardubice - FC Hradec Králové 2:0 (2:0)

Branky: 29. Urban, 42. Pešek

K utkání nastoupili:

D. Pražák, Škodoň - Fejt, Svoboda, T. Pražák, Tareš, Svatoš, Hendrych, Pešek, Skala, Urban, Nesládek, Krejza, Zima, Vrážel, Kosek

Komentář trenérů FK Pardubice U17:

Utkání se hrálo hned od samotného začátku ve velmi vysokém tempu. Soupeř vyrukoval s vysunutým presinkem, který jsme díky herní odvaze a kvalitě na míči dokázali otupit. Neustálou nabídkou jsme tak dokázali vytvářet možnosti pro hráče s míčem, což zapříčinilo vetší procento držení míče a hru více pod kontrolou. Před brankou soupeře jsme tentokrát byli více hladoví a vstřelili 2 branky. Ve druhém dějství se hra spíše otočila a byl to naopak Hradec, kdo byl ve hře více na míči a tlačil se do našeho pokutového území. Těžké situace jsme však dokázali zažehnat a dovést utkání do vítězného konce.

Tým je potřeba ocenit za velkou ochotu riskovat a hledat konstruktivní řešení v těžkých situacích. Zároveň si velmi vážíme čistého konta, které jsme díky velké obětavosti celého mužstva dokázali udržet. Výkon nám dodal jednoznačně pozitivní energii do žil a ukázal, že můžeme neustále posouvat výše svoje limity.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek