FK Pardubice
A tým

Březnové termíny Stadion tour!

Stále jsi nestihl žádný z termínů Stadion tour, v rámci které provázíme fandy pardubického fotbalu do míst CFIG Areny, která nejsou běžně přístupná? Nemusíš litovat, také v příštím měsíci – březen 2024 - budou mít fanoušci možnost nahlédnout do nejrůznějších zákoutí našeho stadionu, a to ve hned dvou dalších termínech.

Stadion tour je skvělá příležitost nejen pro fanoušky FK Pardubice, ale i všechny ostatní, projít si zrekonstruovaný Letní stadion. V tuto chvíli jsou vypsané dva termíny pro jednotlivce, kteří mají zájem prohlédnout si i takové prostory CFIG Areny, které za normálních okolností zůstávají lidem zavřené.

Klub FKPCE ovšem nabízí i další varianty. Jsou nimi například prohlídky pro organizované skupiny či speciální narozeninové Stadion tours – VEŠKERÉ INFORMACE ZDE.

Základní vstupné je 150 Kč, zlevněné 100 Kč (děti do 15 let, nad 70 let, ZTTP, držitelé permanentní vstupenky). Nabízíme ale také možnost přihlásit se na Stadion tour ZDARMA – tato výhoda platí pro všechny majitele eFkaret.

Prohlídka stadionu, včetně výkladu, trvá zhruba 90 minut. Přijď se podívat na pardubický fotbalový stánek „tak trochu z jiného pohledu.“ Dozvíš se toho spoustu nejen o jeho historii! Neváhej, dokud jsou tyto početně limitované prohlídky ještě volné.

TERMÍNY VYPSANÉ PRO BŘEZEN 2024:

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek