FK Pardubice
U-15

Žáci U15 porazili Sigmu Olomouc

Nejstarší žákovská kategorie odehrála svůj poslední přípravný zápas na půdě Sigmy Olomouc. Po úvodním tlaku soupeře se naši hráči dokázali prosadit v rozmezí šesti minut a šli do vedení. Sigma sice ve druhé půli snížila, ale hned o minutu později nám vrátil dvougólové vedení Novák. Závěrečný tlak Sigmy už gól nepřinesl. Náš tým si tak na závěr přípravy připsal cenné vítězství.

SK Sigma Olomouc - FK Pardubice 1:3 (0:2)

Branky: 52. soupeř - 19. Bachratý (Mužík), 25. Novák (Dostál), 53. Novák (Hoffman)

Sestava, 1. pol.: Skokan - Firszt, Dvořáček, Šafařík - Kožíšek, Dostál - Nešetřil, Mužík - Čapka, Bachratý, Novák

Sestava, 2. pol.: Skokan - Lorenc, Kožíšek, Šafařík - Mužík, Dostál - Saňák, Hoffman - Fikejz, Novák (60. Čapka), Sukdolák


Hodnocení trenérů:

Odehráli jsme utkání proti velice kvalitnímu soupeři. Sigma byla velmi dobře připravená takticky, hrála agresivně v obranné fázi a zároveň dobře kombinovala. Jsme spokojení s tím, jak kluci reagovali na presink soupeře a snažili se hledat různé způsoby založení. V tomto ohledu nám zápas nabídl spoustu situací, ze kterých můžeme dál čerpat. V závěru utkání bylo z hráčů cítit, že si chtějí dojít pro vítězství. I z tohoto hlediska jsme rádi, že si kluci se závěrečným tlakem domácích poradili.

Celkově jsme se zimní přípravou velice spokojení. Odehráli jsme řadu velice kvalitních zápasů, jejichž kvalita se stupňovala. Co nás však velmi mrzí je dlouhodobé zranění Petra Janovského. Chtěli bychom mu i touto cestou popřát bezproblémovou rekonvalescenci po operaci kolene a brzký návrat na hřiště!

Autor článku: Redakce

Sdílet článek