FK Pardubice
U-11

Výsledky z pražského trianglu a domácího PÚ

V sobotu jsme se účastnili trianglu na hřišti pražských Bohemians a v neděli jsme v domácím prostředí nastoupili proti FK Čáslav U12.

Výsledky z Prahy

Další kvalitní zápasy nás čekaly ve Štěrboholech na UMT za slunečného sobotního odpoledne. Do prvního zápasu jsme vstoupili velmi dobře a díky aktivitě všech hráčů jsme působili po celý zápas dominantě a s Budějovicemi jsme si poradili jak herně, tak výsledkově. S Bohemians jsme po slabším úvodu také byli schopni přebrat iniciativu v zápase, ale slabší pasáže ke konci duelu rozhodly o smírném výsledku. S Boleslaví jsme zaspali úvod utkání, ale o to více si ceníme reakce kluků na nepříznivý vývoj zápasu, kde jsme skóre z 0:4 dotáhli na 4:4. I přesto že jsme nakonec zápas prohráli, soupeře jsme herně předčili, za což kluci zaslouží pochvalu.


FK Pardubice: Fikejz Dominik – Sládek Tadeáš, Bidlo Filip, Kovárník Lukáš – Švec Dominik, Miláček Štěpán, Tlučhoř Matěj – Klusoň William, Kaplan Damián – Janko Tomáš, Červinka Marek, Langr Jonáš


Výsledky

FK Pardubice – SK Dynamo České Budějovice 3:1

(2x Klusoň, Janko)

FK Pardubice – Bohemians Praha 1905 4:4

(2x Kaplan, Klusoň, Langr)

FK Pardubice – FK Mladá Boleslav 6:7

(2x Švec, Klusoň, Langr, Miláček, Červinka)


Výsledky z PÚ

Kluci do zápasu vstoupili aktivně a nasazení si drželi po celý čas. Někteří hráči si vyzkoušeli i jiné pozice a rozhodně nikdo nepropadl.


FK Pardubice – FK Čáslav U12 17:4

Branky: 5x Němec, 3x Kasal, 2x Kozák, 3x Švec, Lachman, Mocanu, Klusoň, Štěpánek

Sestava: Dvořák Štěpán – Bidlo Filip, Vitáček Štěpán, Štěpánek David – Bříza Jáchym, Švec Dominik, Klusoň William, Kasal Tadeáš, Lachman Tomáš – Fikejz Dominik, Kozák Vojtěch, Mocanu Samuel, Němec Antonín

Autor článku: LS

Sdílet článek