FK Pardubice
Ženy A

Do semifinále Poháru žen postupuje Slovácko

Favoritky potvrdily na umělé trávě v Ohrazenici očekávání a nedaly našim ženám žádnou šanci postoupit v pohárové soutěži dále.

Pohár žen FAČR čtvrtfinále, 2. 3. 2024 hř. UMT Ohrazenice

FK PARDUBICE - 1.FC SLOVÁCKO 0:7 (0:3)

Sestava: Krejčí (77. Mikulecká) - Holcová (56. Mrázková), Kupková, Potůčková - Matějková, Janíková (77. Vodvárková), Novotná (67. Hýlová), Neradová (67. Friedrichová), Fialová - Hrobská, Vithová

ŽK 0:1
Rozhodčí: Pachtová - Holakovská, Kánská.
Delegát: Reich.

Velmi slibný úvod, ale hořký konec měl zápas našich žen proti hráčkám ze Slovácka. Naše počáteční aktivita (2 rohové kopy, jedna nadějná šance) byla brzy utlumena lacinou brankou po špatné komunikaci a gólu v podstatě do prázdné... Postupem času přebíralo Slovácko otěže zápasu, do poločasu ještě přidalo 2 branky a během druhého poločasu již na hřišti v podstatě dominovalo. O výsledku nebylo pochyb, přesto nás mrzí, že jsme nedokázali vstřelit alespoň čestnou branku. Holky by si ji za svou snahu zasloužily.

Kamil Kozák, trenér Pardubic: I přes vysokou prohru můžeme být s určitými pasážemi hry spokojeni. Škoda, že se nepovedlo děvčatům skórovat, to by je určitě povzbudilo. Měli jsme dost standardních situací, ale k vytvoření tutovky vždy kousek chyběl. Soupeřkám gratulujeme k zaslouženému postupu a přejeme jim v dalších bojích mnoho štěstí a úspěchů.


Autor článku: Kamil Kozák

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek