FK Pardubice
A tým

Pojeď v neděli podpořit naše hráče na Bohemku!

Pardubáky o víkendu čeká poslední duel základní ligové části. V neděli se od 15:00 hodin představí na trávníku pražských Bohemians a hráči pod vedením trenéra Kováče budou potřebovat vaši podporu! Přinášíme informace o autobusovém výjezdu fanklubu Pardubická 12 i možnostech individuální dopravy.

  • VÝJEZD FANKLUBU

Fanklub Pardubická 12 pořádá na utkání 30. kola FORTUNA:LIGY autobusový výjezd. Autobus s fanoušky vyjíždí od CFIG Areny v den zápasu (neděle 28.4.) ve 12:00 hodin. Tak neváhej využít této příležitosti a pojeď podpořit pardubické fotbalisty do hlavního města v boji proti klokanům!

Základní informace o výjezdu fanklubu:

Datum a čas utkání: neděle 28.4. 2024 od 15:00 hodin

Místo: stadion Ďolíček, Praha

Sraz účastníků výjezdu: západní tribuna CFIG Areny (historická – vedle Arnošta) v 11:45 hodin

Odjezd autobusu s fanoušky: 12:00 hodin

Cena výjezdu (doprava + vstupenka): 500 Kč

Úhrada poplatku: na místě v hotovosti

Kontakt: Míra, zástupce fanklubu Pardubická 12 – tel. číslo: 774 083 403 (do SMS napiš „JEDU,“ přidej své jméno + počet míst k rezervaci), případně e-mailová adresa: fanklub@fkpardubice.cz

V autobuse jsou stále volná místa, tak příliš dlouho neotálej! Ďolíček patří k nejtradičnějším ligovým stadionům u nás a jeho návštěva ti určitě zpříjemní víkend.

  • INDIVIDUÁLNÍ VÝJEZD

Rozhodli jste se do hlavního města cestovat po vlastní ose? Žádný problém! Cesta na vršovický stadion automobilem trvá z centra Pardubic zhruba hodinu a půl, v přilehlých ulicích stadionu poté bez problému zaparkujete.

V případě vlakové přepravy je cesta velice jednoduchá. Z pardubického hlavního nádraží odjíždí pravidelné přímé vlakové spoje do stanice Praha hl. n. Nejbližší vlakové nádraží je Praha-Vršovice, dále pěšky 10 minut na východ po ulici Vršovická nebo tramvaje 6, 7 a 24 na zastávku Bohemians.

Z ekonomického i časového hlediska doporučujeme využít výše zmíněný autobusový výjezd oficiálního pardubického fanklubu.

Vstupenky na utkání v ceně 200 Kč je možné zakoupit v online prodeji zde. Prodej do sektoru hostů bude probíhat samozřejmě také v den utkání na pokladně stadionu Bohemians Praha 1905. Základní cena vstupného je 200 Kč, zlevněné vstupné (děti do 150cm, senioři nad 70let a majitelé průkazu ZTP): 100 Kč.

Informace o stadionu Ďolíček naleznete včetně závazného Návštěvního řádu zde. Pro hostující fanoušky je vyhrazen sektor D.

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: Bohemians Praha 1905

Sdílet článek