FK Pardubice
A tým

V úterý akce pro majitele eFKaret: otevřený trénink a setkání s vedením klubu

Majitelům eFKaret jsme před sezónou slibovali jedno setkání s vedením klubu. To proběhlo na podzim, ale protože si věrných fanoušků vážíme, rozhodli jsme se uspořádat Meet&Greet znovu. Témat k diskusi je hodně, navíc se nezadržitelně blíží zahájení předprodeje vstupenek na novou sezónu a tak věříme, že majitelé eFKaret tuto možnost uvítají.

Setkání majitelů eFKaret ze sezóny 2023/2024 (obou variant) s vedením klubu se uskuteční v úterý 21. května 2024 v CFIG Areně. Vše bude probíhat na západní tribuně ve VIP zóně. Odtud bude možné od 15:00 hodin sledovat otevřený trénink našeho A-týmu, na který naváže beseda se zástupci klubu.

Kdo bude k fanouškům hovořit a případně odpovídat na otázky? Jistá je účast zástupců nejvyššího klubového vedení, za fanoušky přijde předseda představenstva Vladimír Pitter, sportovní ředitel Vít Zavřel a přítomný bude také sportovní manažer FKPCE Martin Shejbal. Kabinu A-týmu budou na akci zastupovat Kamil Vacek a Tomáš Solil.

Jak je možné se této akce zúčastnit? Je potřeba, aby se majitelé eFKaret pro sezónu 2023/2024 zdarma registrovali v prodejním systému Enigoo, odkaz najdete zde, k registraci budete potřebovat znát číslo své eFKarty.

Těšíme se na setkání s fanoušky, kteří dostanou šanci poprvé vidět trénink našeho A-týmu a uvítáme i zajímavé dotazy z jejich strany. Fotogalerii z podzimního setkání najdete zde.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek