FK Pardubice
A tým

Setkání majitelů eFKaret se vydařilo!

V úterý odpoledne se na pardubickém stadionu konalo setkání majitelů eFKaret s vedením FKPCE a také s vybranými hráči pardubického klubu. Všemu předcházel otevřený trénink našeho A-týmu.

V úterý v 15:00 hodin odstartoval otevřený trénink A-týmu FK Pardubice, kterému přihlíželo zhruba 50 majitelů klubové eFKarty. O hodinu později začalo setkání s vedením FK Pardubice. To probíhalo ve velice přátelské atmosféře. Akce se zúčastnili také hráči A-týmu Kamil Vacek a Tomáíš Solil.

Předseda představenstva FKPCE Vladimír Pitter hovořil nejen o letošní sezóně, která se chýlí ke svému konci, nastínil i vyhlídky do sezóny nadcházející. Přiblížil také budoucnost „Brány borců,“ která by měla být v roce 2026 zrekonstruovaná a začít fungovat jako klubový fanshop a sportbar. „Aktuálně probíhají jednání s investorem, tedy městem Pardubice. V jedné části by měl vyrůst sportbar, v té druhé klubový fanshop. Termín odevzdání kompletní studie Brány borců od architektů je prosinec 2024. Kompletně by měl být projekt hotový v roce 2026,“ vysvětlil šéf FKPCE.

Sportovní ředitel pardubického klubu Vít Zavřel mimo jiné chválil svěřence trenéra Kováče za skvěle zvládnuté domácí zápasy v nadstavbě. „Letos, stejně jako v minulých letech, nás podržela kabina. Jsme šťastní, že i v příští sezóně bude v Pardubicích prvoligový fotbal. Letos jsme se navíc nemuseli strachovat do samotného závěru sezóny a zachraňovat se až v baráži. My jako sportovní úsek máme tedy více času na složení kádru pro nadcházející sezónu, což nám usnadní naši práci,“ uvedl Vít Zavřel.

Sportovní manažer FKPCE Martin Shejbal poté představil plán letní přípravy pardubického A-týmu: „Letní příprava odstartuje 17.6. V ní nás čeká 5 přípravných utkání. Například odehrajeme zajímavé duely s německým Greuther Fürth či pražskou Slavií. V generálce vyzveme nedaleký MFK Chrudim, což bude také zajímavá konfrontace. Mezitím se utkáme, dnes již znovu s ligovým týmem – pražskou Duklou. Budou to kvalitní zápasy. Věřím, že nás to dobře prověří na mistrovská utkání v příští sezóně.“

V průběhu příjemného odpoledne dorazilo mezi „eFKartáře“ také hráčské duo – Kamil Vacek a Tomáš Solil. Ti nejdříve poděkovali všem přítomným za jejich přízeň v této sezóně, následně pak sami položili několik dotazů přímo fanouškům z řad majitelů eFKaret.

Řeč se dostala na celou řadu dalších zajímavých témat. O nejdůležitějších z nich vás budeme informovat v nadcházejících dnech.

Pokud příště nechceš na podobném setkání chybět, pořiď si již nyní svoji eFKartu na sezónu 2024/2025. Ty jsou již v prodeji zde!

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek