FK Pardubice
A tým

PREVIEW | Radoslav Kováč: Na Bohemce půjde minimálně o prestiž!

Rozlučkový zápas Radoslava Kováče. Tak by se dala nazvat poslední bitva pardubického A-týmu v této sezóně. V Ďolíčku se Kováčova parta představí v sobotu v 18:00 hodin. Co před víkendovým duelem řekl v předzápasovém preview hlavní trenér FKPCE?

V sobotu odehrají Pardubáci na trávníku pražských Bohemians poslední zápas sezóny. Pro trenéra Radoslava Kováče to bude zároveň poslední duel na lavičce Pardubic. „Jsme rádi, že jsme se zvládli zachránit ještě před zápasem na Bohemce. Hrát v Ďolíčku o všechno, to by bylo složité. Moc se na to utkání těším, protože jsem v Pardubicích zažil krásné dva roky, na které budu vzpomínat,“ hlásí pardubický trenér.

Je jasné, že Pardubice i Bohemians setrvají v nejvyšší soutěži i v příští sezóně. Přesto Radoslav Kováč říká, že červenobílí budou chtít sezónu zakončit vítězně: „Proti Bohemce se nám dlouhodobě nedaří. Chtěli bychom se s tou sezónou rozloučit výhrou. Pořád je to ligový zápas, který má svoji váhu. Tak k tomu přistupujeme.“

Minulou neděli po střetnutí s Karvinou bylo jisté, že Východočeši stvrdili záchranu ligové příslušnosti. Je těžké správně namotivovat hráče na sobotní utkání? „Stále je, o co hrát. Jde minimálně o prestiž. Každý hráč by se měl chtít v každém utkání ukázat. Věřím, že budeme mít správně nastavené hlavy,“ dodává Kováč.

Na poslední kolo nadstavby pořádá fanklub Pardubická 12 výjezd - VÍCE INFORMACÍ ZDE!

Pojeď se do Ďolíčku rozloučit se sezónou 2023/2024!

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek