FK Pardubice
A tým

Jaký je program pardubického A-týmu v přípravě?

Pražská Slavia, německý Greuther Fürth a také generálka s Chrudimí v CFIG Areně. To je jen část letního programu našeho A-týmu před zahájením další ligové sezóny.

Pardubický tým se poprvé setká s novým realizačním týmem v pondělí 17. června, kdy v CFIG Areně začne příprava. Její součástí je pochopitelně velká porce tréninkových jednotek, první víkend ale na hráče překvapivě nečeká žádný přípravný zápas. „Začneme s vyšším počtem hráčů a uvidíme, jak sestava časem vykrystalizuje. I proto jsme na první víkend neplánovali žádný zápas,“ prozradil před pár dny v rozhovoru sportovní ředitel klubu Vít Zavřel.

V prvním utkání nastoupíme proti respektovanému soupeři – pražské Slavii a to se odehraje na neutrální půdě, v Roudnici nad Labem. Stane se tak v sobotu 29. června, nebude to ale jediný zápas toho dne! Kádr bude zpočátku přípravy širší a tak se ve stejný den představí Pardubáci ještě ve středočeském Komárově proti diviznímu Komárovu, hrát se bude v rámci oslav 100 let od založení tamního fotbalového klubu.

Možnost vidět pardubický tým ale budou mít i naši fanoušci. Ve středu 3. července totiž nastoupí FK Pardubice proti nováčkovi 1. ligy Dukle Praha v Lázních Bohdaneč. Následuje atraktivní souboj s týmem 2. Bundesligy Greutherem Fürth (sobota 6. července) a generálka bude letos hodně zajímavá.

V ní totiž FK Pardubice nastoupí na domácí trávníku v CFIG Areně proti MFK Chrudim a netradiční je i termín utkání. Hrát se bude v pátek 12. července 2024 od 18:00 hodin a již nyní můžeme prozradit, že majitelé permanentních vstupenek budou mít vstup na utkání zdarma. Pokud „permici“ ještě nemáte, je možné si ji koupit zde.

PROGRAM FK PARDUBICE V LETNÍ PŘÍPRAVĚ

sobota 29. 6. 202414:00SK Slavia Praha - FK Pardubice(Roudnice n/L.)
sobota 29. 6. 202418:30FK Komárov - FK Pardubice(Komárov)
středa 3. 7. 202417:00FK Pardubice - FK Dukla Praha(Lázně Bohdaneč)
sobota 6. 7. 2024 16:00SpVgg Greuther Fürth - FK Pardubice(Baiersdorf)
pátek 12. 7. 202418:00FK Pardubice - MFK Chrudim(CFIG Arena)

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek