FK Pardubice
U-7

Hodnocení turnaje na Spartě

V neděli jsme se zúčastnili posledního turnaje sezóny, ač to tentokrát úplně nevyšlo snad mají alespoň kluci zážitek z hezkého areálu pražské Sparty.

Sestava: Dostál Jakub, Daněk Adam, Klement Antonín, Elliott Ari, Uchytil Leo, Kopko Sebastián, Nevřala Jan

Bilance: 1 výhra (Kladno), 1 remíza (Stodůlky), 4 prohry (2x Sparta, Příbram, Tempo)

Hodnocení turnaje:

Nedělní turnaj nám nevyšel hlavně asi proto, že jsme pět zápasů "koukali" na to kde se vůbec hraje, co se děje na vedlejším hřišti a jak hlasitě se fandí z tribuny:-)

Poslední zápas s Kladnem jsme aspoň trochu hráli co už umíme, co nás zdobilo v minulých turnajích a co bezpochyby kluci umí. Kluci teoreticky před turnajem i během něj (alespoň podle toho jak mně odpovídali) věděli co mají v jakých situacích dělat, jen na to bohužel zapomínali během hry. Vůbec mě nemrzí čtyři prohry, mrzí mě, že jsme se báli hrát fotbal, dělat kličky, bojovat. Našly se v zápasech světlé výjimky ale bohužel jich nebylo mnoho. Sparta nám ukázala jak má vypadat fotbal v U7, to byla krásná podívaná, alespoň kluci viděli jaké rezervy máme. Každopádně jsou to pořád jen děti, mají právo na "výpadky", snad jich bude co nejméně a ukážou nám v příští sezóně, že opravdu fotbal hrát umí. Přeju klukům hodně štěstí do další fotbalové kariéry a ať se všem, i těm kteří nebyli na turnaji, daří.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek