FK Pardubice
A tým

Den pro vyzvedávání Mystery boxů: středa 17. července

Jsi majitelem permanentní vstupenky na novou sezónu a těšíš se na svůj Mystery box? První termín, kdy bude možné si ho vyzvednout, se blíží! Ve středu 17. července 2024 od 16:00 do 18:00 hodin budeš mít šanci si vyzvednout ten svůj přímo na našem stadionu!

Při zahájení předprodeje permanentních vstupenek jsme naše fanoušky informovali o nové formě bonusu - každý si může vyzvednout dárkovou krabičku zvanou „Mystery box“. Jde v podstatě o dárkovou krabičku, v každé z nich bude připraven mix dárků z našeho fanshopu v minimální hodnotě 150 Kč. Ale ti šťastnější toho v jejích útrobách mohou najít daleko víc – výpis speciálních dárků najdeš v tomto článku!

Pro vyzvedávání Mystery boxů jsme vybrali termín: středa 17. července 2024, místem bude VIP zóna CFIG Areny. Začínat budeme v 16:00 hodin a bude potřeba předložit potvrzení o nákupu permice. Tím je:

  • předložení vytištěného potvrzení o nákupu s QR kódem (dorazilo do mailu po nákupu)
  • předložení téhož v mobilním telefonu
  • předložení QR kódu permice v klubové aplikaci

U západní tribuny CFIG Areny pro vás připravíme označení, kudy se vydat. A pak již nic nebrání možnosti dojít si pro svůj Mystery box. Čeká vás toho ale daleko víc. Od reprodukované hudby, přes možnost vidět na figurínách nové dresy, až po setkání s některými našimi hráči i trenérem Jiřím Saňákem.

Také on dorazí mezi naše fanoušky, protože ve stejný den s ním proběhne od 18:00 hodin v CFIG Areně beseda. Ta je určena pro majitele eFKaret a právě permanentních vstupenek. Takže pokud si přijdeš vyzvednout Mystery box, můžeš zůstat i na besedu s trenérem – jen bychom požádali o bezplatnou registraci (podle počtu fanoušků budeme optimalizovat místo konání besedy, ozvučení apod.)

Těšíme se na vás, pokud nebudete mít šanci dorazit 17. července, budeme vás později informovat o dalších možnostech, jak si Mystery box vyzvednout.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek