FK Pardubice
A tým

V pátek startuje liga, pojeď s fanklubem na pražskou Letnou!

Už tento pátek se naplno rozjede nová ligová sezóna. Na úvod Chance Ligy se hráči pod vedením trenéra Jiřího Saňáka pokusí obrat o body úřadujícího mistra – pražskou Spartu. Utkání startuje v 19:00 hodin a oficiální fanklub Pardubická 12 pořádá na duel 1. kola nejvyšší soutěže výjezd!

Pojeď i ty podpořit pardubické fotbalisty v první bitvě letošní sezóny Chance Ligy. Fanklub Pardubická 12 pořádá na páteční duel autobusový výjezd. Autobus s fanoušky vyjede od CFIG Areny v den zápasu (19.7. 2024) v 16:30 hodin. Neváhej a využij této příležitosti, protože duel na Letné rozhodně nesmí vynechat žádný fotbalový fanoušek.

  • Základní informace o výjezdu fanklubu:

Datum a čas utkání: 19.7. od 19:00 hodin

Místo: EPET Arena, Praha

Sraz účastníků výjezdu: Západní tribuna CFIG Areny (historická – vedle Arnošta) v 16:15 hodin

Odjezd autobusu s fanoušky: 16:30 hodin

Cena výjezdu (doprava + vstupenka): členové fanklubu P12 585 Kč, ostatní fanoušci 650 Kč

Úhrada poplatku: na místě v hotovosti

Kontakt: Mirka, zástupce fanklubu Pardubická 12 – tel. číslo: 725 393 297 (do SMS napiš „JEDU“, přidej své jméno + počet míst k rezervaci), případně emailová adresa: info@pardubicka12.cz

Více informací o výjezdu nalezneš přímo na webových stránkách Pardubická 12 zde.

V autobuse jsou stále volná místa! Pojeď podpořit Pardubáky v první bitvě nové sezóny! Bez tvé podpory to nepůjde!

  • Individuální výjezd:

Pokud plánujete do hlavního města cestovat po vlastní ose, žádný problém! Cesta na Letnou trvá z centra Pardubic osobním automobilem zhruba hodinu a půl. Myslete však na fakt, že míříte do centra Prahy! Parkovat tedy můžete na Letenské pláni vedle stadionu, případně v nedalekých přilehlých ulicích.

Další možností, kterou doporučujeme, je cestování hromadnou dopravou. Vlaky ze stanice Pardubice hl.n. do stanice Praha hl.n. jezdí každých 20 minut. Z pražského hlavního nádraží se poté bez problému dostanete do EPET Areny přímou linkou č. 26, případně můžete jet metrem na stanici Vltavská a posléze linkami 1, 25 nebo 12 až na zastávku Sparta.

Informace o stadionu EPET Arena + ceník vstupenek naleznete včetně návštěvního řádu zde. Pro hostující fanoušky je vyhrazen sektor F.

Vstupenky za 350 Kč můžete zakoupit online - po kliknutí na tento odkaz.

Důležité informace pro fanoušky hostů - naleznete zde.

Brány stadionu se pro hostující fanoušky otevírají hodinu a půl před startem utkání.

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: AC Sparta Praha

Sdílet článek