FK Pardubice
A tým

Pardubický tým posiluje Tomáš Polyák, Samuel Šimek do Chrudimi

Den před startem Chance Ligy přichází na hostování do pardubického týmu Tomáš Polyák. Aktuálně 23letý hráč se s pardubickým týmem začal připravovat ve čtvrtek. Naopak do sousedního města se vydal na hostování záložník Samuel Šimek.

Tomáš Polyák, 23letý usměvavý blonďák, dorazil do CFIG Areny ve čtvrtek a hned se zapojil do přípravy s týmem. Je kmenovým hráčem Slovanu Liberec, ale s fotbalem začal v Lomnici nad Popelkou. Hrál i v Turnově, ale ještě v žákovské kategorii po Tomášovi sáhl právě liberecký Slovan. Na podzim 2022 měl premiéru v 1. lize, letošní jaro strávil na hostování v druholigovém Varnsdorfu, kde naskočil do 13 utkání. Nyní je nejčerstvější posilou pardubické sestavy.

Samuel Šimek se v minulé sezóně aktivně podílel na záchraně Prostějova ve 2. lize a v letní přípravě odehrál v pardubických barvách 4 utkání. Nyní míří na další hostování, tentokrát do dresu pátého týmu minulého druholigového ročníku, do MFK Chrudim. "Sam" dosud odehrál v 1. lize 23 utkání, která si rozložil do 4 sezóny. Ať se ti daří!

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: Radek Klier

Sdílet článek