FK Pardubice
A tým

Mystery box stále můžeš získat, stačí si koupit permici. Kdy bude možné si je vyzvednout?

Minulý týden měly premiéru Mystery boxy, které mohou získat výhradně majitelé permanentních vstupenek. Akce měla výrazný úspěch, jak jste mohli zaznamenat na našich sociálních sítích. Ale pozor, tím jsme neskončili, Mystery boxy máme připravené pro ty, kdo si je zatím nevyzvedly a také pro ty, kteří si ještě permanentní vstupenku na sezónu 2024/2025 zakoupí. Jejich prodej poběží do 12. srpna 2024.

Mystery Boxy jsou odměnou pro ty fanoušky, kteří si zakoupili permanentní vstupenku na novou sezónu, detaily jsme přinesli zde. První termíny výdeje jsou za námi a velmi děkujeme za téměř bezvýhradně pochvalný tón na tento produkt, který jsme zaznamenali na sociálních sítích. Fotogalerii z prvního dne výdeje najdete pod tímto článkem.

Je nám ale jasné, že ve dvou termínech nebylo možné obsloužit všechny majitele „permic“ a tak jsme vypsali další tři termíny na aktuální týden (POZOR: stejné termíny platí také pro vyzvedávání dárku pro majitele eFKaret!):

  • úterý 23. 7. 14:00 - 18:00 | CFIG Arena, západní tribuna, vstup Media (přízemí)
  • středa 24. 7. 14:00 - 18:00 | CFIG Arena, západní tribuna, vstup Media (přízemí)
  • čtvrtek 25. 7. 14:00 - 18:00 | CFIG Arena, západní tribuna, vstup Media (přízemí)

Do kdy je možné Mystery box získat? Jeho majitelem se může stát držitel permanentní vstupenky a ty budou v prodeji do 12. srpna 2024 (včetně). Znamená to mj., že právo na získání Mystery boxu můžeš získat okamžitě, stačí si na tomto odkazu zakoupit permanentní vstupenku na naše domácí zápasy. Připomínáme že prodej permanentek stále trvá ve zvýhodněném režimu „Věrní“, více informací zde.

Kromě tohoto týdne proběhnou další výdejní dny Mystery boxů po skončení prodeje permanentek (tj. po zmíněném 12. srpnu), o konkrétních termínech vás budeme informovat.

Děkujeme všem, kterým se projekt Mystery boxů líbil a věříme, že snaha o získání zajímavého dárku může být dobrou motivací k nákupu „permice“.

Autor článku: Redakce

Sdílet článek