FK Pardubice
U-17

Memoriál Františka Harašty za účasti našich dorostenců!

Od středy 24. července probíhá Memoriál Františka Harašty za účasti našeho týmu U17 a také dvou mládežnických reprezentantů z našeho klubu!

Na jihu Moravy se i za účasti našeho týmu U17 koná tradiční akce spojená se jménem legendárního československého trenéra Františka Harašty.

Náš tým vyfasoval do skupiny pražskou Spartou, Baník Ostrava a také Česko U16.

Právě za reprezentační výběr do 16 let chytá náš brankář Michal Skokan, který se před turnajem podělil o své dojmy. "Na zápasy jsme všichni natěšení, našem cílem je postoupit z prvního místa rovnou do finále . Nominaci beru jako odměnu za povedou minulou sezónu, která byla jedna z mých nejlepších sezón co jsem v Pardubicích. Nominace mi dává další zkušenosti ze kterých budu moct čerpat do budoucna."

Spolu s ním je v nominaci i další hráč ročníku 2009 a to Daniel Šafařík, který byl velkou oporou svému týmu v předchozí sezóně a i on nesl podíl na skvělém třetím místě, které svěřenci Filipa Duroně vybojovali.

Po náročném soustředění vyrazili na turnaj svěřenci Jana Ovčačíka, který nezastíral radost z pozvánky na tento prestižní turnaj. "Na turnaj se velmi těšíme, jelikož tento typ konfrontace je vždy specifický oproti klasickému modelu sezóny. Turnajem chceme určitě navázat na letní soustředění v minulém týdnu, kterým jsme začínali přípravu a kde jsme pracovali na týmové dynamice a fotbalových činnostech. Skupina, ve které hrajeme je pro nás velmi zajímavá, jelikož se potkáme se Spartou, Baníkem a reprezentací ČR U16. Těšíme se tak na skvělé duely, které jsou pro nás výzvou a zejména další možnost, kdy můžeme společně jako tým trávit čas. Jedním z našich cílů je zachovat si v každém okamžiku herní tvář a houževnatost."


Autor článku: Petr Hemerka

Sdílet článek