FK Pardubice
U-13

Výhra v přípravném utkání nad Baníkem Ostrava

V prvním přípravném utkání na novou sezónu jsme hostili kvalitního soupeře FC Baník Ostrava. Soupeř vedl v úvodu utkání o tři branky, i přesto se nám podařilo výsledek otočit.

FK Pardubice - FC Baník Ostrava 8:5 (2:3)

Branky FKPCE: Šitych Petr (Ač Kryšof), Vacek Jakub (Šitych Petr), Pokorný František, Kynšt Václav (Pokorný František), Kynšt Václav (Kousek Jiří), Šitych Petr (Borovec Antonín) Borovec Antonín (Krpata Denis), Kynšt Václav (Bartaloš Ondřej).

Sestava: Vaculík Matěj, Janura Jakub, Myslivec Matyáš, Ač Kryštof, Frinta Jiří, Dus Martin, Krpata Denis, Vacek Jakub, Kousek Jiří, Dostál Václav, Bartaloš Ondřej, Kynšt Václav, Pokorný František, Borovec Antonín, Šitych Petr, Kopecký Tadeáš.

Hodnocení trenérů:

Do prvního přípravného utkání jsme vstoupili s cílem být klidní na míči a připravovat si herní situace. To se nám v úvodu utkání nedařilo plnit, více na míči byl soupeř a hrálo se převážně na naší polovině. I přesto jsme si dokázali vytvořit tři brankové příležitosti po přímočarých akcích, které jsme ovšem nedokázali proměnit. Naopak soupeř své šance proměnil a šel do vedení 3:0. Od 20. minuty jsme začali hrát více do volného prostoru, a díky tomu jsme měli větší držení míče oproti úvodu utkání. Ke konci poločasu se nám podařilo vstřelit dvě branky a dostat se zpět do zápasu. Druhý poločas byl nadále vyrovnaný, šance se střídaly na obou stranách, ale my jsme byli efektivnější a čtyřmi góly za sebou jsme utkání otočili. Ceníme si toho, že se náš výkon postupně zlepšoval, a díky tomu jsme dokázali výsledek otočit. Hráče chválíme za snahu a nasazení po celé utkání."

Autor článku: Redakce

Sdílet článek