FK Pardubice
U-14

Zhodnocení zápasů v přípravě!

Přinášíme vám hodnocení ze všech odehraných zápasů.

FK Pardubice - Miedz Legnica 1:2 (0:1)

  • 1x Šálený Matěj

FK Dukla Praha - FK Pardubice 1:8 (1:5)

  • 3x Kmoníček Matyáš
  • 2x Pávek Jakub
  • 1x Semenystyi Yaroslav
  • 2x Čížek Radek

Zaglebie Lubin - FK Pardubice 8:0 (1:0)


Zhodnocení zápasů U14 realizačním týmem Ondřeje Tichého:

V prvním zápase proti klukům z Legnice jsme měli velké problémy se zakládáním útoku od brankáře proti důraznému a vysokému presinku soupeře. V prvním poločase nás trápila i přesnost v přechodu na útočnou polovinu. Snažili jsme se hrát neustále průnikové a kolmé přihrávky, pramenilo z toho několik zbytečných ztrát. Ve druhém poločase se naše hra zpřesnila a rázem jsme si začali vytvářet i zajímavé šance, jednu z nich proměnil Matěj Šálený. Objektivně však musíme říct, že první parta soupeře byla o něco kvalitnější.

Ve druhém utkání proti Dukle jsme nezachytili prvních 5. minut, kdy na nás soupeř vlétl velmi aktivně a my jsme měli velké problémy s přesnou rozehrávkou. Po chvilce se nám podařilo hru zklidnit a rázem jsme byli více na míči, díky tomu jsme nastříleli i 3 rychlé branky. Ve druhém poločase jsme pokračovali v dominanci na míči a přidali další branky.

Výlet do Polska vnímáme jako velkou zkušenost pro kluky! Hned v prvním minutě jsme dostali gól na 1:0, když se nám nepodařilo pohlídat šikovného útočníka soupeře v pokutovém území. Po 10. minutách jsme se z inkasované branky oklepali a začali jsme mít větší držení míče. Zároveň jsme si vytvářeli i zajímavé šance, ale vyrovnávací branku se nám nepodařilo vstřelit. V obranné fázi nám dělal velký problém v osobních soubojích a bránění 1v1. Na druhý poločas nastoupila skoro celá sestava nových hráčů a začala velmi dobře. Především v presinku a držení míče si kluci počínali velmi dobře. Soupeř nás však dokázal potrestat z dvou rychlých protiútoků a odskočil nám o 3. branky. Rázem jsme se začali bát hrát, ztráceli jsme laciné míče a špatně jsme počínali v obranné fázi. Po zápase jsme si utkání rozebrali a pevně věříme, že si kluci z utkání odnesou cennou zkušenost, jak se rozhodně nechceme a nebudeme prezentovat!

Autor článku: Ondřej Tichý

Sdílet článek