FK Pardubice
U-18

Reprezentační pozvánka opět dorazila i několika Pardubákům!

Již tradičně se hráči FK Pardubice objevili v nominacích mládežnických reprezentačních výběrů. Hráči národních výběrů kategorií U18, U17 a U16 mají v srpnu na programu krátká soustředění a nás těší, že trenéři mladých reprezentantů vybrali do svých týmů i několik nadějných jmen z našeho klubu.

  • U18

Nový trenér hráčů do 18let Václav Jílek si na čtyřdenní soustředění v Jablonci nad Nisou vybral mimo jiné i nedávného účastníka Mistrovství Evropy U17, pardubického útočníka Matěje Kvačka. Mezi náhradníky figuruje trojlístek Pardubáků: Jan Dostál, Patrik Nedvěd a Ondřej Vencl.

  • U17

Mezi reprezentanty hráčů do 17let má FK Pardubice zastoupení pouze mezi náhradníky. Těmi jsou talentovaní Martin Beránek a Lukáš Svatoš, kteří tak na svoji šanci budou čekat.

  • U16

Početně největší zastoupení má FK Pardubice v národním týmu kategorie U16. Tam nalezneme hned trojici hráčů, kteří byli povoláni na třídenní soustředění v Nymburku. Záložníci Filip Nováka Aleš Sukdolák a také obránce David Rychtařík se budou od 12.8. snažit ukázat trenérovi Tomáši Kulvajtovi. Mezi náhradníky se probojoval i Vojtěch Mužík.

Všem zmíněným gratulujeme a přejeme hodně štěstí!

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: fotbal.cz

Sdílet článek