FK Pardubice
B-tým

Utkání béčka v Zápech nedohráno

V rámci druhého kola 3. České fotbalové ligy sk. B zajížděla pardubická rezerva na hřiště středočeských Záp. Utkání však bylo ukončeno po prvním poločasu za stavu 1:1. Celý první poločas vydatně pršelo tak, že před začátkem druhé půle bylo prakticky celé hřiště pod vodou a hlavní rozhodčí Matějček již druhý poločas nezahájil.

Pardubičtí do zápasu vstoupili v sestavě: Šimon - Svatoš, Koukola, Chukwuebuka, Lupač - Machů, Flaška, Halda - Pandula, Lima, Suleiman. Na lavičce byli připraveni: Šimůnek - Procházka, Zarate, Tecl, Prokeš, Brož.

Za stálého deště se jako první prosadili po rohovém kopu domácí ve 29. minutě, kdy hlavou otevřel skóre Duben. Za dvě minuty, ale hosté srovnali, když se po přiťuknutí od Suleimana křížnou přízemní střelou prosadil Lima - 1:1. Do poločasu se již skóre nezměnilo, stejně jako vydatný déšť. Poločasová pauza pak trvala bezmála 20 minut, ale situace se neustále zhoršovala, hřiště nebylo schopné pojmout tolik vody a tak rozhodčí v zájmu zajištění bezpečnosti a zdraví hráčů utkání ukončil jako nedohrané.

Zápas se tak bude muset opakovat. Nový termín je v řešení klubů a STK ŘKČ.

Autor článku: Lukáš Ouředník

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek