FK Pardubice
U-14

Výhra nad Meteorem Praha!

Přinášíme vám hodnocení středečního utkání s Meteorem Praha.

FK Pardubice – FK Meteor Praha 4:0 (2:0)

Sestava: Wawrzacz, Jungwirt (41´Kmoníček), Valach L. (9´ Bohuněk), Huryta (62´Pospíšil), Hruška (41´Petr), Svoboda (50´Semenystyi), Šálený, Žampach, Pávek, Kubeš ( 41´ Čížek), Valach K.

Střelci branek: Žampach, Svoboda, Semenystyi, vlastní

Zhodnocení realizačního týmu Ondřeje Tichého:

Do zápasu jsme neměli dobrý vstup. Problémy nám dělaly hlavně dlouhé míče ze soupeřových kopaček za naši obranu a rychlost jejich ofenzivních hráčů, ovšem ani naše soubojové chování a kombinace nebyly na požadované úrovni. V čem jsme soupeře však jednoznačně předčili bylo zakončení, díky kterému jsme se po poločasu ujali vedení 2:0.

O přestávce jsme si ujasnili jakou hrou se chceme v žákovské lize prezentovat a jakými prostředky k ní dospějeme, což vedlo ke zlepšenému výkonu na hřišti ve druhém poločasu. Kluci se začali lépe pohybovat bez míče, což vedlo k lepší kombinaci a menším ztrátám míče. Po naší třetí brance jsme se již uklidnili a předvedli ve zbytku zápasu solidní výkon.

U kluků se dnes mohla projevit lehká nervozita z prvního mistrovského zápasu na velkém hřišti, k tomu navíc čelili opravdu velmi houževnatému soupeři a tak si výhry, ale hlavně získaných zkušeností z tohoto zápasu velmi vážíme.


Trenér Jiří Zima

Autor článku: Jiří Zima

Sdílet článek