FK Pardubice
U-14

Jednoznačná výhra proti Slavii Praha

Dnes musíme pochválit celý tým za předvedený výkon. Nesmíme ovšem nabýt pocit sebeuspokojení a dále pracovat s cílem se dále zlepšovat.

SK Slavia Praha - FK Pardubice 1:6 (1:6)

Sestava: Wawrzacz, Valach L. (62´ Jungwirt), Huryta, Hruška (55´Petr), Bohuněk, Čížek (51´Semenystyi), Svoboda (62´ Kubeš), Šálený (55´Kmoníček), Žampach (62´Pospíšil), Pávek, Valach K.

Střelci branek: Svoboda 3x , Šálený 2x , Čížek

Zhodnocení realizačního týmu Ondřeje Tichého:

V Praze jsme nastoupili velmi koncentrovaní, kdy bylo od samotného začátku zápasu z kluků cítit velké odhodlání vyhrát. Velmi dobře, trpělivě a hlavně sebevědomě jsme kombinovali od zadních řad, kdy se díky velmi dobrému pohybu hráčů bez míče do kombinace dostávaly i naše ostatní řady. K tomu jsme přidali velmi dobrou hru jeden na jednoho, což vedlo k přečíslování soupeře a vytváření si gólových příležitostí. K těm ovšem vedla i další činnost, která nám v tomto zápasu díky zdravé agresivitě vycházela a to bylo výborné a dobře připravené napadání soupeře. Domácí předvedli také svoji kvalitu, ale ve většině případech naráželi na naši solidně organizovanou defenzívu, které několikrát skvěle vypomohl náš gólman.

Druhý poločas domácí začali náporem, který jsme přečkali bez úhony. Navíc jsme byli dále nebezpeční směrem dopředu a dokázali jsme si vytvořit několik brankových příležitostí. S přibývajícím časem a díky velmi teplému počasí hra postupně zvolňovala a naši kluci si po zbytek zápasu bezpečně kontrolovali vedení.

Dnes musíme pochválit celý tým za předvedený výkon. Nesmíme ovšem nabýt pocit sebeuspokojení a dále pracovat s cílem se dále zlepšovat.


Trenér Jiří Zima

Autor článku: Jiří Zima

Sdílet článek