FK Pardubice
A tým

Stadion tour se vrací! V září nabídne dva nové termíny

Máš zájem projít si pardubický stadion a podívat se na místa, která normálně neuvidíš? Pak si můžeš rezervovat jeden z termínů naší Stadion tour. V září proběhnou hned dvě prohlídky CFIG Areny. Tak toho využij!

REZERVACE STADION TOUR ZDE

CFIG Arena nabízí spoustu zajímavých míst, kam se běžný fanoušek nedostane. Hráčské kabiny, prostory wellness, místnost hlasatele a mnoho dalších! Nejen to na tebe čeká v rámci naší komentované Stadion tour.

Stadion tour je skvělá příležitost pro fanoušky FK Pardubice, ale i pro ty, kteří mají zájem, projít si zrekonstruovaný Letní stadion. Během prohlídky stadionu Arnošta Košťála, která trvá zhruba hodinu a půl, si prohlédneš nejrůznější zákoutí prvoligového stadionu, dozvíš se ale i spoustu zajímavostí nejen o historii pardubického fotbalu.

Aktuálně jsou vypsané dva termíny pro jednotlivce, kteří si chtějí prohlédnout nejrůznější zákoutí CFIG Areny. Základní vstupné je 150 Kč, zlevněné 100 Kč (držitelé permanentní vstupenky na sezónu 2024/25, děti do 15let, senioři nad 70let, ZTTP) a majitelé klubových eFKaret ZDARMA (nutno slevu odemknout zadáním ID své karty).

  • VYPSANÉ TERMÍNY PRO ZÁŘÍ 2024:

Čtvrtek | 19.9. 2024 | 17:00 hodin REZERVACE TERMÍNU ZDE

Čtvrtek | 26.9. 2024 | 17:30 hodin REZERVACE TERMÍNU ZDE

Klub FKPCE ovšem nenabízí pouze prohlídky pro jednotlivce, ale celou řadu dalších variant. Těmi jsou například Stadion tour pro organizované skupiny či speciální narozeninové Stadion toursVEŠKERÉ INFORMACE ZDE!

Prohlídka stadionu, na kterém hrají pardubičtí fotbalisté své domácí zápasy Chance Ligy, trvá, včetně výkladu, zhruba 90 minut. Přijď si projít nejrůznější místa zrekonstruovaného fotbalového stadionu a nahlédni i tam, kam se normálně nepodíváš. Využij této příležitosti a rezervuj si své místo na blížících se termínech Stadion tour. Tyto prohlídky jsou totiž početně limitované!

REZERVACE ZÁŘIJOVÝCH TERMÍNŮ STADION TOUR ZDE

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek