FK Pardubice
A tým

Do Pardubic přichází na hostování Nigerijec James Bello!

Poslední posilou pardubického týmu směrem k podzimní části sezóny je nigerijský útočník James Bello. Ten přichází na východ Čech na hostování z plzeňské Viktorie.

Těsně před koncem letního přestupního okna se v Pardubicích hlásil nigerijský šikula James Bello. „Chtěli jsme přivést na kraj zálohy posilu, díky které by byla na tomto postu větší konkurence a spolu s ní více herních variant. Přes velkou snahu se nám nepodařil transfer tak, aby k nám přišel fotbalista, který by se stal kmenovým hráčem FK Pardubice. Proto do Pardubic přichází na hostování z Viktorie Plzeň James Bello,“ vysvětluje příchod útočníka, který do Plzně přestoupil z nigerijské akademie Right2win, sportovní ředitel pardubického klubu Vít Zavřel.

V Pardubicích bude kmenový hráč Plzně působit na hostování, které potrvá do 30.6. 2025. V zimě budou oba kluby o pokračování Bella v červenobílém dresu i v jarní části sezóny jednat. „Za toto hostování jsem rád a tímto děkuji vedení plzeňské Viktorky a panu Smejkalovi za součinnost. Bello je rychlý a technicky dobře vybavený fotbalista. Vyniká ve hře jeden na jednoho a také si od něho slibujeme velmi dobré zakončení,“ popisuje silné stránky Nigerijce Vít Zavřel, který dále dodává: „Věřím, že nám pomůže. Už dnes se ale budeme připravovat na zimní přestupové okno, během kterého budeme chtít být velmi aktivní.“

Jamesi, hodně štěstí v pardubickém dresu!

Autor článku: Redakce

Sdílet článek