FK Pardubice
Ženy A

Vietnamské ženy v přátelském utkání dominovaly

Neskutečnou kulisu vytvořila na Vinici více než tisícová návštěva především z řad naší východočeské vietnamské komunity. Diváci se dočkali šesti branek a zápas si velmi užili.

Přátelské utkání žen 8. 9. 2024, 15:00 hř. stadion Pod Vinicí

FK PARDUBICE - VIETNAM, national team 0:6 (0:2)

Rozhodčí: Hrušková - Hessová, Holakovská

Neskutečný zážitek si v neděli odnesli ze stadionu nejen všichni diváci, ale i hráčky a realizační týmy. Zápas skončil jasnou výhrou reprezentantek Vietnamu, které potvrdily svoje kvality a předvedly pohlednou kombinační hru. Naše hráčky se sice snažily, ale v kombinované sestavě náš širší kádr nemohl na sehranou reprezentaci stačit.

Trenér Pardubic, Kamil Kozák: Ze zápasu si naše holky odnesly velmi mnoho. Zažily si fantastickou atmosféru na stadionu, změřily své síly s agilními a velmi rychlými soupeřkami. Bohužel na některé holky ta atmosféra zřejmě dolehla až příliš, a tak dělaly triviální chyby, které soupeřky trestaly góly v naší síti. Bereme to však pozitivně, holky se z chyb poučí a příště se jich vyvarují. Děkujeme za možnost sehrát takto atraktivní zápas se skvělým soupeřem a přejeme reprezentaci Vietnamu mnoho zdaru do dalších mezinárodních klání.

Autor článku: Kamil Kozák

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek