FK Pardubice
A tým

V sobotu před Olomoucí poslední možnost vyzvednout si Mystery box!

Už v sobotu 14.9. přivítáme v CFIG Areně aktuálně 5. celek Chance Ligy. Do Pardubic totiž přijede olomoucká Sigma. Východočeši budou chtít navázat na poslední domácí utkání, které zvládli za tři body, když derby s Hradcem ovládli 2:1.

PRODEJ VSTUPENEK NA OLOMOUC PROBÍHÁ ZDE!

Po reprezentační přestávce se na scénu znovu vrací ligový fotbal! V sobotu od 16:00 hodin hostí Saňákova družina v CFIG Areně Sigmu Olomouc. Vstupenky na toto utkání 8. kola Chance Ligy jsou stále v prodeji!

  • VYZVEDÁVÁNÍ MYSTERY BOXŮ

V sobotu od 15:00 hodin (tedy hodinu před startem utkání proti Olomouci) si budou moci majitelé permanentních vstupenek na sezónu 2024/25 naposledy vyzvednout svůj Mystery box. Boxy, které náleží každému permanentkáři, budou připraveny vedle fanshopu FKPCE (Jižní tribuna CFIG Areny). Po načtení QR kódu Vaší permice si můžete vybrat box, ve kterém na vás stále čeká plno zajímavých dárků.

Výdej Mystery boxů potrvá až do úvodního výkopu duelu s olomouckou Sigmou. Rozhodně doporučujeme si svůj box přijít vybrat, protože uvnitř boxů stále můžete najít některý z TOP dárků, jako například VIP vstupenka na vybrané utkání A-týmu či skybox na celý zápas s přáteli!

Přijďte o víkendu Pardubáky podpořit v boji o tři důležité body proti Hanákům.

Autor článku: Redakce

Autor fotografie: David Haan

Sdílet článek